#Κολωνός

Κολωνός: Θα ξαναδικαστεί η μητέρα της 12χρονης – Άσκησε έφεση η Εισαγγελία Αθηνών κατά της αθώωσης

documentonews.gr
Έφεση κατά της απόφασης αθώωσης της μητέρας της 12χρονης από την κατηγορία της μαστροπείας, άσκησε η Εισαγγελία Εφετών Αθήνας με… Το άρθρο Κολωνός: Θα ξαναδικαστεί η μητέρα της 12χρονης – Άσκησε έφεση η Εισαγγελία Αθηνών κατά της αθώωσης εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
13:09 08/04/2024

Κολωνός: Ελεύθεροι οι 17 κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις

naftemporiki.gr
Αναστολή στην έφεση έδωσε το δικαστήριο στους 17 καταδικασθέντες για γενετήσιες πράξεις, αφήνοντάς τους ελεύθερους μέχρι τη δίκη τους σε δευτερο βαθμό, με τους περιοριστικούς όρους κατά περίσταση  της  απαγόρευσης… Κολωνός: Ελεύθεροι οι 17 κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
20:00 01/04/2024

Κολωνός – Eισαγγελέας: Να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι καταδικασθέντες πλην του Μίχου και του Μιχάλη

eleftherostypos.gr
Μάχη για την αναστολή στην εκτέλεση της ποινής ως την έφεση έδωσαν οι συνήγοροι των 17 κατηγορουμένων για τους οποίους η εισαγγελέας φαίνεται να ζήτησε να βρεθούν εκτός φυλακής. Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελική λειτουργός εισηγήθηκε στο ΜΟΔ να χορηγήσει ανασταλτικό στην έφεση των 15 καταδικασθέντων για τα ραντεβού της φρίκης και των δύο καταδικασθέντων […] Το άρθρο Κολωνός – Eισαγγελέας: Να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι καταδικασθέντες πλην του Μίχου και του Μιχάλη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 01/04/2024

12χρονη Κολωνός: Ένοχος ο 55χρονος για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια (video)

sportstonoto.gr
Ένοχο και για βιασμό έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, τον βασικό κατηγορούμενο για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, ο οποίος ενδέχεται να αντιμετωπίσει και την ποινή των ισοβίων. Αντίθετα, αθώα κρίθηκε η μητέρα της ανήλικης για πορνογραφία και για μαστροπεία… Το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τελικά την εισαγγελική πρόταση, κηρύσσοντας ένοχο τον 55χρονο για το […]
13:46 29/03/2024

Κολωνός: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης

documentonews.gr
Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό… Το άρθρο Κολωνός: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
11:09 29/03/2024

Κολωνός: Ένταση έξω από τα δικαστήρια εν αναμονή της απόφασης για την υπόθεση της 12χρονης – Πέταξαν πέτρες στους κατηγορούμενους

thecaller.gr
Τεταμένο είναι το κλίμα έξω από τα δικαστήρια, όπου από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η ετυμηγορία για τους 26 κατηγορούμενους στη σοκαριστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Κολωνός
11:00 29/03/2024

Κολωνός: Διαμαρτυρία έξω από το Εφετείο – Στο πλευρό της 12χρονης ο κόσμος

Newsique.gr
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το Εφετείο εν αναμονή της απόφασης για την σοκαριστική υπόθεση στον Κολωνό. Έξω από το Εφετείο βρίσκεται πλήθος κόσμου, οι οποίοι προχωρούν σε διαμαρτυρία, λίγο πριν πέσει η αυλαία στη φρικιαστική υπόθεση των βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό. Πιο συγκεκριμένα, οι πολίτες διαμαρτύρονται κρατώντας πανό που γράφουν συνθήματα όπως […] Το άρθρο Κολωνός: Διαμαρτυρία έξω από το Εφετείο – Στο πλευρό της 12χρονης ο κόσμος εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
10:58 29/03/2024

Κολωνός: Κίνδυνος αποφυλάκισης! Λήγουν στις 7 Απριλίου τα 18μηνα προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων στη δίκη

Newsique.gr
Στον απόηχο των αντιδράσεων της εισαγγελικής πρότασης για την υπόθεση στον Κολωνό, που ζητά την αθώωση του Ηλία Μίχου για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης αλλά την καταδίκη του για άλλα σοβαρά αδικήματα, ξεκίνησαν χθες οι αγορεύσεις των τριών δικηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας. Με την ολοκλήρωση των αγορεύσεών τους, η ακροαματική διαδικασία τελείωσε […] Το άρθρο Κολωνός: Κίνδυνος αποφυλάκισης! Λήγουν στις 7 Απριλίου τα 18μηνα προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων στη δίκη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
14:58 16/03/2024

Κολωνός: Δήλωση διαμαρτυρίας από τους 26 κατηγορούμενους για «στοχοποίηση» – Συνεχίζεται η δίκη για τη 12χρονη

lamianow.gr
Μετά την εισαγγελική πρόταση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, η δίκη για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή (15.03.24) κεκλεισμένων των θυρών, με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας. Πρώτη στη δίκη για τη συγκλονιστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, αγορεύει η μία εκ των τριών δικηγόρων, η Ασπασία Ταραχοπούλου. Κατά πληροφορίες, οι δικηγόροι των 26 κατηγορουμένων στην υπόθεση στην έναρξη της διαδικασίας προχώρησαν σε δήλωση διαμαρτυρίας, κάνοντας λόγο για στοχοποίησή τους, επειδή υπερασπίζονται τους εντολείς τους. Μεταξύ άλλων, τόνισαν πως φορείς της κοινωνικής και πολιτικής
13:37 15/03/2024

Κολωνός: «Η 12χρονη έμαθε την πρόταση της εισαγγελέως και είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν» λέει η δικηγόρος της

lamianow.gr
Την πεποίθηση πως η πρόταση της εισαγγελέως για τον Ηλία Μίχο και την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό δεν θα περάσει, εξέφρασε η δικηγόρος της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου. Μιλώντας στο Live News, η δικηγόρος της 12χρονης από τον Κολωνό ανέφερε πως προκαλεί πλήθος ερωτημάτων η πρόταση της εισαγγελέως για απαλλαγή του βασικού Ηλία Μίχου για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τα Σεπόλια. Ανέφερε επίσης πως η άτυχη κοπέλα είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν και πως νιώθει ότι τιμωρείται η ίδια. «Έχω μιλήσει με την 12χρονη. Το έχει μάθει και είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν. Νοιώθει πως τιμωρείται η ίδια καθώς από την πρώτη στιγμή έχει υπο
20:37 14/03/2024

Κολωνός: Εξοργιστική διατύπωση δικηγόρου για το 12χρονο παιδί – «Το κορίτσι είχε επιλέξει συγκεκριμένη στάση ζωής»

documentonews.gr
Μετά την πρόταση της εισαγγελέως να αθωωθεί ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης η οποία προκάλεσε την οργή… Το άρθρο Κολωνός: Εξοργιστική διατύπωση δικηγόρου για το 12χρονο παιδί – «Το κορίτσι είχε επιλέξει συγκεκριμένη στάση ζωής» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
18:09 14/03/2024

Κολωνός: Δυστυχώς το κορίτσι είχε επιλέξει να είναι εκδιδόμενη, είπε για την 12χρονη δικηγόρος κατηγορούμενων

empisteutiko.gr
Αίσθηση προκάλεσαν όσα υποστήριξε το πρωί της Πέμπτης η δικηγόρος ορισμένων εκ των 26 κατηγορουμένων στη δίκη για την 12χρονη στον Κολωνό στον απόηχο της απαλλακτικής πρότασης της εισαγγελέως για τον Ηλία Μίχο όσον αφορά τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας. Όπως υποστήριξε η Βάσω Πανταζή μιλώντας στο ΟΡΕΝ «δυστυχώς το κοριτσάκι είχε επιλέξει μια συγκεκριμένη στάση ζωής για […] The post Κολωνός: Δυστυχώς το κορίτσι είχε επιλέξει να είναι εκδιδόμενη, είπε για την 12χρονη δικηγόρος κατηγορούμενων appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 14/03/2024

Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: «Η εισαγγελέας θα εξελιχθεί γρήγορα επειδή προστάτευσε τον Ηλία Μίχο»

olympia.gr
  «Οταν ένα άτομο προστατεύεται από την πολιτική εξουσία όσο και από την Εκκλησία, είναι νομοτελειακά θα πω, ότι ο άνθρωπος αυτός (Ηλίας Μίχος) θα προστατευθεί» «Ο επιστημονικός τροπός εξέτασης του παιδιού, όχι ως θύμα, αλλά ως μάρτυρα, κατάλαβα ότι το παιδί αυτό θα το διαλύσουν, θα το χρησιμοποιήσουν, όπως χρησιμοποιήθηκε απο τους παιδόφιλους » […] Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: «Η εισαγγελέας θα εξελιχθεί γρήγορα επειδή προστάτευσε τον Ηλία Μίχο» - olympia
08:28 14/03/2024

Κολωνός – Προκαλεί ο Μίχος: «Ήμουν ερωτευμένος με τη 12χρονη»

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Στην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σήμερα (05/03) στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθισε ο βασικός κατηγορούμενος, ο 55χρονος, Ηλίας Μίχος, που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την ανήλικη. Πάνω από 17 μήνες έχουν περάσει από την αποκάλυψη […] Το άρθρο Κολωνός – Προκαλεί ο Μίχος: «Ήμουν ερωτευμένος με τη 12χρονη» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 05/03/2024

Κολωνός: Λύθηκε το μυστήριο με τον πυροβολισμό γυναίκας – Δράστης ο σύζυγός της, πλούσια η εγκληματική δράση του

empisteutiko.gr
Κατηγορείται μαζί με έναν άνδρα από την Αλβανία για απόπειρα ανθρωποκτονίας τεσσάρων ανθρώπων και για πυροβολισμούς σε νυχτερινό κατάστημα Φως στο μυστήριο που σκέπαζε τον σοβαρό τραυματισμό μίας γυναίκας από πυροβολισμό την περασμένη Δευτέρα (5/2) κατάφεραν να ρίξουν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το άτομο που την πυροβόλησε και την τραυμάτισε σοβαρά είναι […] The post Κολωνός: Λύθηκε το μυστήριο με τον πυροβολισμό γυναίκας – Δράστης ο σύζυγός της, πλούσια η εγκληματική δράση του appeared first on Empisteutiko.gr.
12:58 09/02/2024

Κολωνός: Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο με ζευγάρι να παλεύει σώμα με σώμα με διαρρήκτες

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Ιδιοκτήτης διαμερίσματος στον Κολωνό μαζί με τη σύζυγό του πάλεψαν σώμα με σώμα με δύο κακοποιούς μέσα σε πολυκατοικία. Τελικά, κατάφερε να συλλάβει τον ένα από τους αυτούς.Στο βίντεο ντοκουμέντο που μεταδόθηκε από το STAR καταγράφεται η στιγμή που ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος ακινητοποιεί τον έναν από τους δύο διαρρήκτες που εισέβαλαν μέσα στην πολυκατοικία. Όλα […] Το άρθρο Κολωνός: Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο με ζευγάρι να παλεύει σώμα με σώμα με διαρρήκτες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 31/01/2024

Κολωνός: Πυροβολισμοί στη Λένορμαν – Βρέθηκε το αυτοκίνητο των δραστών, έγιναν 4 προσαγωγές

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Κολωνός: Σήμα για πιθανούς πυροβολισμούς στην πλατεία Πέτρουλα, στον Κολωνό έλαβε η αστυνομία το Σάββατο στις 17:15. Στο σημείο έσπευσε αμέσως ομάδα της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί προήλθαν από διερχόμενο όχημα, με στόχο ένα άτομο που βρισκόταν στο σημείο. Το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε στην οδό Αγίας Άννης, όπου και προσήχθησαν τέσσερα άτομα. Στο σημείο των πυροβολισμών, […] Το άρθρο Κολωνός: Πυροβολισμοί στη Λένορμαν – Βρέθηκε το αυτοκίνητο των δραστών, έγιναν 4 προσαγωγές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:00 20/01/2024

Κολωνός: «Εκείνες με προσέγγισαν» – Τι αναφέρει ο φωτογράφος που προφυλακίστηκε για το κύκλωμα μαστροπείας

sinidisi.gr
Όλο και περισσότερες φρικιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το πως λειτουργούσε το κύκλωμα μαστροπείας που εκπόρνευε ανήλικα κορίτσια. Βασικό ρόλο στην οργάνωση φαίνεται να έχει παίξει η «Λορέλα», μια 31χρονη η οποία είχε δημιουργήσει...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κολωνός: «Εκείνες με προσέγγισαν» – Τι αναφέρει ο φωτογράφος που προφυλακίστηκε για το κύκλωμα μαστροπείας
08:09 18/01/2024

Κύκλωμα μαστροπείας: «Με πίεσαν να υπερασπιστώ την εγκέφαλο του κυκλώματος», λέει τώρα η 17χρονη

irafina.gr
Το εύκολο χρήμα, τα όμορφα λόγια, η απόγνωση, ο ιστός της αράχνης πλέχτηκε και οι ανήλικες έπεσαν σαν μαγνητισμένες σε ένα σκοτεινό κόσμο που τους παρουσιάστηκε σαν το φως που θα τις έβγαζε από τις δυσκολίες της ζωής τους. Ο Κολωνός ήταν το ιδανικό σκηνικό για να εντοπιστούν οι λιγότερο προνομιούχοι της ζωής και τα […]
17:46 16/01/2024

Κολωνός: «Φταίω εγώ για όλα» λέει η 17χρονη για το κύκλωμα μαστροπείας – «Έλεγα ψεύτικη ηλικία»

empisteutiko.gr
Η 17χρονη, που φέρεται να είναι ένα από τα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό, μιλώντας στους δημοσιογράφους προσπάθησε να αθωώσει την φερόμενη ως αρχηγό του κυκλώματος, την 31χρονη Λορελα. Το ανήλικο θύμα του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό, είπε συγκεκριμένα, ότι την ευθύνη για όλα όσα συνέβησαν την έχει η ίδια επειδή δεν αποκάλυψε στους κατηγορούμενος την πραγματική […] The post Κολωνός: «Φταίω εγώ για όλα» λέει η 17χρονη για το κύκλωμα μαστροπείας – «Έλεγα ψεύτικη ηλικία» appeared first on Empisteutiko.gr.
15:58 16/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load