Θοδωρής Αθερίδης: «Με τον εγγονό μου έχω τρελαθεί πιο πολύ από όταν είχε γεννηθεί η κόρη μου»

14:40 - 19/10/2022

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» ο Θοδωρής Αθερίδης.

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Αθερίδης: «Με τον εγγονό μου έχω τρελαθεί πιο πολύ από όταν είχε γεννηθεί η κόρη μου»

«Όταν δεν μου δίνει σημασία παθαίνω "ερωτική απογοήτευση"» ανέφερε ο ηθοποιός 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη». Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια ο ίδιος τόνισε πως ήταν ένα παιδί που νόμιζε ότι δεν θα καταφέρει τίποτα, μέχρι που ανακάλυψε ότι με το γέλιο παίρνεις δύναμη: «Ήμουν ένα παιδί με πανικούς. Πίστευα ότι […] Το άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: «Με τον εγγονό μου έχω τρελαθεί πιο πολύ από όταν είχε γεννηθεί η κόρη μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εξομολόγηση Αθερίδη: «Με τον εγγονό μου έχω τρελαθεί πιο πολύ από όταν είχε γεννηθεί η κόρη μου»

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου, ο Θοδωρής Αθερίδης.Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου, ο Θοδωρής Αθερίδης.Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» πως ήταν ένα παιδί που νόμισε ότι δεν θα καταφέρει τίποτα, μέχρι που ανακάλυψε ότι με το γέλιο παίρνεις δύναμη. «Ήμουν ένα παιδί με πανικούς. Πίστευα ότι δεν θα κάνω τίποτα, πόσω μάλλον να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου, ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο ηθοποιός To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: «Με τον εγγονό μου έχω τρελαθεί πιο πολύ από όταν είχε γεννηθεί η κόρη μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες