Θοδωρής Αθερίδης: «Πίστευα ότι δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα στη ζωή μου»
15:00 - 19/10/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης στην κάμερα της εκπομπής ‘Ελένη» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου με […]
The post Θοδωρής Αθερίδης: «Πίστευα ότι δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Θοδωρής Αθερίδης για τις κρίσεις πανικού: Πίστευα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα στη ζωή μου
Ο Θοδωρής Αθερίδης νιώθει ευγνώμων για όσα του προσέφερε η υποκριτική μέχρι τώρα.Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός με αφορμή μια ταινία των Monty Python. Ο ηθοποιός συνεχίζει για δεύτερη χρονιά φέτος με την παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας» και όπως είπε δεν θα τον δούμε αυτή τη σεζόν στην τηλεόραση. Ξεκινώντας τη συνέντευξή του, ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε ότι η στιγμή που κατάλαβε πως θέλει να γίνει ηθοποιός ήταν όταν είδε για πρώτη φορά την ταινία των Monty Python, «The life of Brian». Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε: «Όταν είχα δει το «The Life of Brian» ήταν μία κρίσιμη στιγμή απόλυτης μεταστροφής της ζωής μου. Κατάλαβα εκείνη την ώρ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΘοδωρής Αθερίδης: "Πίστευα ότι δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα στη ζωή μου"
"Νομίζω ότι η ζωή ήταν με εμένα πάρα πολύ γενναιόδωρη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr