Τραϊάνα Ανανία: «Θέλω τον άνδρα γενναίο – Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε έξι μήνες»
10:24 - 20/10/2022
Την Τραϊάνα Ανανία φιλοξένησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 20/10.
To άρθρο Τραϊάνα Ανανία: «Θέλω τον άνδρα γενναίο – Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε έξι μήνες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η εξομολόγηση της Τραϊάνας Ανανία: «Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε έξι μήνες»
Καλεσμένη στο πλατό του « Happy Day», ήταν η Τραϊάνα Ανανία...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ εξομολόγηση της Τραϊάνας Ανανία: «Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε έξι μήνες»
Καλεσμένη στο πλατό του « Happy Day», ήταν η Τραϊάνα Ανανία, η οποία σε κάποια στιγμή ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για το ποια χαρακτηριστικά πρέπει...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤραϊάνα Ανανία: Η δήλωσή της που θα συζητηθεί – “Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε έξι μήνες”
Η Τραϊάνα Ανανία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day” την Πέμπτη και μίλησε μεταξύ άλλων στη Σταματίνα Τσιμιτσιλή για τα ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν οι άνδρες για να την εντυπωσιάσουν, ενώ αποκάλυψε πόσο καιρό κράτησε η μεγαλύτερή της σχέση. “Δεν μπορώ να πω 2-3 χαρακτηριστικά. Η γενναιότητα μου αρέσει στους άνδρες πολύ. Πρέπει να […]
The post Τραϊάνα Ανανία: Η δήλωσή της που θα συζητηθεί – “Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε έξι μήνες” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr