Μαρία Κωνσταντάκη: Μου φαίνονται αφόρητοι οι άνθρωποι – Όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση

04:00 - 21/10/2022

Στο «The 2Night Show» και στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μαρία Κωνσταντάκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός και επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στην υιοθεσία της σκυλίτσας της, της Γκόλφως, στην καραντίνα, η οποία έχει καρμική σχέση με τη… Νάντια Μπουλέ. «Μετά την πρώτη καραντίνα τον πήρα τον σκύλο. Είχα περάσει ένα καλοκαίρι με ένα φιλικό ζευγάρι που είχε σκύλο. “Κυοφορούσε” δύο χρόνια αυτή η ιδέα να αποκτήσω κι εγώ ένα κατοικίδιο ζώο. Με βοήθησε η καραντίνα να σταματήσω να είμαι αναβλητική γιατί πάντα έβρισκα μία δικαιολογία και το ανέβαλα. Είμαι υπέρ των θηλυκών, τα οποία είναι πιο έξυπνα και το ίδιο ισχύει και με τα σκυλιά και έτσι πήρα θηλυκό σκυλί. Ε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Κωνσταντάκη: «Όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση»

«Κάποιες φορές μου φαίνονται αφόρητοι οι άνθρωποι» συμπλήρωσε η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαρία Κωνσταντάκη στον Αρναούτογλου: «Μου φαίνονται αφόρητοι οι άνθρωποι, όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε στο «The 2Night Show η Μαρία Κωνσταντάκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός To άρθρο Μαρία Κωνσταντάκη στον Αρναούτογλου: «Μου φαίνονται αφόρητοι οι άνθρωποι, όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρία Κωνσταντάκη: "Όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση"

"Δεν μου άρεσε ποτέ το ξενύχτι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 16 Δεκεμβρίου

Θανατηφόρο τροχαίο με τρακτέρ στη Λοκρίδα – Ο οδηγός βρέθηκε κάτω από τις ρόδες και τραυματίστηκε θανάσιμα

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Επαίτης μάλωσε με δύο γυναίκες και τις γρονθοκόπησε

Νιόκι με σάλτσα ντομάτας

Η Ρωσία λέει πως κατέστρεψε 90 drones της Ουκρανίας τη νύχτα