Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Η μητέρα μου δεν ήξερε ότι έχει πεθάνει ο πατέρας μου, είδε τον τάφο στην τηλεόραση»

14:08 - 22/10/2022

Στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την Έρη Βαρδάκη έδωσε συνέντευξη η Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Η κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη […] The post Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Η μητέρα μου δεν ήξερε ότι έχει πεθάνει ο πατέρας μου, είδε τον τάφο στην τηλεόραση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Μέχρι πρότινος η μητέρα μου δεν είχε καταλάβει ότι ο πατέρας μου είχε φύγει από τη ζωή»

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την Έρη Βαρδάκη. Η κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή της από τη μέρα που ο πατέρας της πέθανε αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η μητέρα της μέχρι πολύ πρόσφατα δε γνώριζε για τον θάνατό του. Ακόμη, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ... Περισσότερα To άρθρο Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Μέχρι πρότινος η μητέρα μου δεν είχε καταλάβει ότι ο πατέρας μου είχε φύγει από τη ζωή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η μητέρα μου δεν ήξερε ότι έχει πεθάνει ο πατέρας μου, είδε τον τάφο στην τηλεόραση

Για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη μίλησε η κόρη του Μαργαρίτα, αποκαλύπτοντας ότι η μήτερα της δεν γνώριζε ότι πέθανε και πώς είδε τον τάφο του στην τηλεόραση. «Η παράσταση “Αναμνήσεις ενός κοριτσιού” προέκυψε από το βιβλίο μου. Ένα χρόνο μετά το θάνατο του πατέρα μου, η ζωή μας έχει αλλάξει. Ήταν κατάκοιτος δέκα χρόνια, αλλά κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα πεθάνει. Ήταν πολύ περήφανος για το βιβλίο μου, το είχε διαβάσει πέντε φορές και συνέχεια το αναλύαμε. Μετά την έκδοση του βιβλίου, μου ζήτησε συγγνώμη. Καταλαβαίνω γιατί, αλλά είναι μυστικό», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη 1» και συνέχισε: «Μέχρι πρότινος η μητέρα μου δεν είχε καταλάβει ότι ο πατέρας μου είχε φύγ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Η μητέρα μου δεν ήξερε ότι έχει πεθάνει ο πατέρας μου, είδε τον τάφο στην τηλεόραση»

Στην εκπομπή «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ και την Έρη Βαρδάκη παραχώρησε συνέντευξη η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, αποκαλύπτοντας μέσα σε άλλα, πως πρόσφατα η μητέρα της έμαθε για τον θάνατό του από την τηλεόραση.Στην εκπομπή «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ και την Έρη Βαρδάκη παραχώρησε συνέντευξη η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, αποκαλύπτοντας μέσα σε άλλα, πως πρόσφατα η μητέρα της έμαθε για τον θάνατό του από την τηλεόραση.«Η παράσταση “Αναμνήσεις ενός κοριτσιού” προέκυψε από το βιβλίο μου. Ένα χρόνο μετά το θάνατο του πατέρα μου, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: 'Η μητέρα μου δεν ήξερε ότι έχει πεθάνει ο πατέρας μου, είδε τον τάφο στην τηλεόραση' [βίντεο]

'Ο πατέρας μου μου ζητούσε συγγνώμη, ξέρω τον λόγο', είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη για τον αείμνηστο συνθέτη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: “Η μητέρα μου δεν ήξερε ότι έχει πεθάνει ο πατέρας μου, είδε τον τάφο στην τηλεόραση”

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Δύο στη 1”. Η κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έμαθε πρόσφατα η μητέρα της έμαθε για τον θάνατό του από την τηλεόραση. “Η παράσταση “Αναμνήσεις ενός κοριτσιού” προέκυψε από το βιβλίο μου. Ένα χρόνο μετά το θάνατο του πατέρα μου, η ζωή μας έχει […] The post Μαργαρίτα Θεοδωράκη: “Η μητέρα μου δεν ήξερε ότι έχει πεθάνει ο πατέρας μου, είδε τον τάφο στην τηλεόραση” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»