Άννα Φόνσου για 53χρονο: Τρεις φορές τον είδα, μας έφερνε πράγματα στο Σπίτι του Ηθοποιού

14:46 - 22/10/2022

«Δεν τον ξέρω για να πω ότι με ξεγέλασε», είπε η Άννα Φόνσου. Η Άννα Φόνσου μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και κλήθηκε να απαντήσει και για την υπόθεση του 53χρονου στον Κολωνό. «Δεν θέλω να σχολιάσω τι γίνεται στην επικαιρότητα. Νομίζω ότι η εποχή μας, αντί να ασχοληθούμε με αυτά τα θέματα, μπορούμε ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Φόνσου για 53χρονο: Τρεις φορές τον είδα, μας έφερνε πράγματα στο Σπίτι του Ηθοποιού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φαίη Ξυλά: «Μου έχουν τύχει πολύ άσχημες περιπτώσεις σε συνεργασίες, όμως δεν θα τις άλλαζα»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έχω δώσει πολλές μάχες για τα δικαιώματα για να αφήσω να κακοποιούν την αλήθεια κάποιοι ακραίοι φασίστες και σεξιστές

Βαγγέλης Μαρινάκης και Μαρία Αγγελικούση στην κορυφή της Lloyd’s List: Οι 17 Έλληνες στους κορυφαίους 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας

Συρία: Τρεις νεκροί Αμερικανοί από επίθεση του ISIS – «Θα ανταποδώσουμε» απαντά ο Ντόναλντ Τραμπ

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2683: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Άντεξαν» οι Αρκάδες και πήραν την ισοπαλία στη 14η αγωνιστική της Super League