Κατερίνα Ζαρίφη: «Μου έχει τύχει να ζήσω ψυχολογική βία, με εξτρίμ καταστάσεις ζήλιας»
15:06 - 22/10/2022
Η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη»....
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζαρίφη: Έχει τύχει να ζήσω ψυχολογική βία, με εξτρίμ καταστάσεις ζήλιας, με παρακολουθήσεις
«Το να έχεις έναν άνθρωπο να σε παρακολουθεί και να σε ζηλεύει αρρωστημένα, δεν το λες φυσιολογικό»
Διαβάστε το στο Κατερίνα Ζαρίφη: Έχει τύχει να ζήσω ψυχολογική βία, με εξτρίμ καταστάσεις ζήλιας, με παρακολουθήσεις
“Στην αρχή ήμουν κολακευμένη, αλλά στη συνέχεια τρόμαξα” εξομολογήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη. Η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για τη ψυχολογική βία που είχε ζήσει με σχέση της. Σου έτυχε να υπάρξεις μέσα σε κακοποιητική σχέση; Έστω και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ναι, μου έχει τύχει να ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Ζαρίφη: Έχει τύχει να ζήσω ψυχολογική βία, με εξτρίμ καταστάσεις ζήλιας, με παρακολουθήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Ζαρίφη: «Μου έχει τύχει να ζήσω ψυχολογική βία, με εξτρίμ καταστάσεις ζήλιας»
Η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη...
Διαβάστε το στο Zougla