Πινέδα: Πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, υπέροχο να παίξω στο Μουντιάλ (VIDEO)

16:30 - 22/10/2022

Ο Μεξικανός χαφ για την απόφαση του να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ και το όνειρο να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Διαβάστε Περισσότερα στο aek365.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πινέδα: «Χαρούμενος στην ΑΕΚ, υπέροχο το να παίξω στο Μουντιάλ» (vid)

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για το γεγονός ότι απολαμβάνει την παρουσία του στην ΑΕΚ και για το όνειρο της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική του Μεξικό.

Διαβάστε το στο

ΒΙΝΤΕΟ - Πινέδα: «Χαρούμενος στην ΑΕΚ, υπέροχο το να παίξω στο Μουντιάλ»

ΒΙΝΤΕΟ - Πινέδα: «Χαρούμενος στην ΑΕΚ, υπέροχο το να παίξω στο Μουντιάλ» 22/10/2022 Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για το γεγονός ότι απολαμβάνει την παρουσία του στην ΑΕΚ και για το όνειρο της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική του Μεξικό. Ο 26χρονος μέσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα μιλώντας στον ANT1 ρωτήθηκε για την επιλογή της Ένωσης και αν έπαιξε ρόλο ότι στην ομάδα του Αλμέιδα θα είχε χρόνο συμμετοχής προκειμένου να διεκδικήσει και μια θέση στο Μουντιάλ: «Είναι αλήθεια. Το σκέφτηκα αυτό, μίλησα με τον προπονητή της εθνικής ομάδας και μου είπε ότι θα είναι σημαντικό να έχω χρόνο συμμετοχής. Αυτό που κάνω είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek365.com

Ο Κουτέσα έμεινε στον πάγκο στο ματς της Σερβέτ με τη Λουγκάνο

Η Οσασούνα του Μορένο καθάρισε την Ατλέτικο και φουλάρει για Ευρώπη! (VIDEO)

O Λιβάι σκόραρε αλλά η Σπαρτάκ αποκλείστηκε (VIDEO)

Πάλεψε όσο μπορούσε η ΑΕΚ

Οι αιχμές του Σάκοτα και τι είπε για το μέλλον του

Μένει στον ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ