Κουέστα: “Είμαι καλά και χαίρομαι για την απόδοσή μου μόνο όταν κερδίζει ο Άρης” (video)
10:14 - 23/10/2022
Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε για την παρουσία του στον Άρη, τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας, αλλά και για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
The post Κουέστα: “Είμαι καλά και χαίρομαι για την απόδοσή μου μόνο όταν κερδίζει ο Άρης” (video) appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κουέστα: «Χαίρομαι για την απόδοσή μου μόνο όταν κερδίζει ο Άρης - Στην καλύτερη στιγμή του ο Παναθηναϊκός»
Κουέστα: «Χαίρομαι για την απόδοσή μου μόνο όταν κερδίζει ο Άρης - Στην καλύτερη στιγμή του ο Παναθηναϊκός»
23/10/2022
Αφού μίλησε για την προσωπική του απόδοση στον Άρη, ο Χουλιάν Κουέστα αναφέρθηκε στο αποψινό (19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια σχολίασε τα πολλά σκαμπανεβάσματα που έχει η ομάδα του τη φετινή σεζόν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τερματοφύλακας σε συνδρομητικό κανάλι:
Για το αν κάνει την πιο ώριμη χρονιά του στον Άρη: «Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, έχω αποκτήσει εμπειρία, αισθάνομαι άνετα, αυτή χρονιά έχει πάει καλά και έχουμε δέσει καλά, αλλά χαίρομαι για την απόδοσή μου μόνο όταν κερδίζει ο Άρης».
Για τα σκαμπανεβάσμ
Διαβάστε το στο filathlos.gr