Κόρα Καρβούνη: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά αλλά είχα το θάρρος να μιλήσω»
12:46 - 24/10/2022
Για τον ρόλο της «Νίτσας» που ενσαρκώνει στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί, αλλά και την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχθεί στο παρελθόν μίλησε η Κόρα Καρβούνη. Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου. Αρχικά, έγινε η αποκάλυψη της ιστορίας της […]
The post Κόρα Καρβούνη: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά αλλά είχα το θάρρος να μιλήσω» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Γεωργαλάς: Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά
“Έχω ζήσει ενδοοικογενειακή βία, μου δημιούργησε φόβο” δήλωσε ο Δημήτρης Γεωργαλάς. Ο Δημήτρης Γεωργαλάς μίλησε στην Super Κατερίνα και στον Γιάννη Πουλόπουλο για το ρόλο του στο Σασμό και την ενδοοικογενειακή βία που έχει βιώσει. «Ο ρόλος του Κώστα στον Σασμό έκανε τον κύκλο του. Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη σειρά ήταν η ... Περισσότερα
To άρθρο Δημήτρης Γεωργαλάς: Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κόρα Καρβούνη: Οι κακοποιητικές συμπεριφορές, το metoo και η Νίτσα στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»
Η Κόρα Καρβούνη, η δυναμική και γοητευτική Νίτσα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» […]
The post Κόρα Καρβούνη: Οι κακοποιητικές συμπεριφορές, το metoo και η Νίτσα στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚόρα Καρβούνη: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά αλλά είχα το θάρρος να μιλήσω»
Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 24/10 η Κόρα Καρβούνη. Η ηθοποιός
To άρθρο Κόρα Καρβούνη: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά αλλά είχα το θάρρος να μιλήσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr