Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένους με τους γιους τους
14:32 - 24/10/2022
Η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!”. Η ηθοποιός μίλησε για τις συνθήκες εργασίας στην τηλεόραση, συγκρίνοντας το παρόν με το παρελθόν, και αναφέρθηκε στην πιο αντίξοη συνθήκη που βίωσε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. «Οι συνθήκες δουλειάς στην τηλεόραση είναι καλύτερες, εάν σκεφτείς ότι τότε δεν είχαμε ούτε τροχόσπιτο να αλλάξουμε […]
The post Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένους με τους γιους τους appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεοφανία Παπαθωμά: «Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Θεοφανία Παπαθωμά. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις συνθήκες εργασίας στην τηλεόραση...
Διαβάστε το στο ZouglaΘεοφανία Παπαθωμά: «Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δάναη» παραχώρησε η Θεοφανία Παπαθωμά. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις συνθήκες...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘεοφανία Παπαθωμά: «Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους – Εγώ από τον Αχιλλέα κρατώ απόσταση»
H Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δάναη και στον Άρη Καβατζίκη. Η
To άρθρο Θεοφανία Παπαθωμά: «Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους – Εγώ από τον Αχιλλέα κρατώ απόσταση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘεοφανία Παπαθωμά: «Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες εpωτευμένες με τους γιους τους – Εγώ από τον Αχιλλέα κρατώ μια απόσταση»
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Θεοφανία Παπαθωμά. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ [...]
The post Θεοφανία Παπαθωμά: «Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες εpωτευμένες με τους γιους τους – Εγώ από τον Αχιλλέα κρατώ μια απόσταση» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr