"Στον αέρα πέθανε η Κατερινούλα μου... Την κομμάτιασε": Συγκλονίζει η γιαγιά της 15χρονης στην Ημαθία [Βίντεο]
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ημαθία: «Στον αέρα πέθανε η Κατερινούλα μου... Την κομμάτιασε»
H γιαγιά της άτυχης 15χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ημαθία ξεσπά για την απώλεια της εγγονής τηςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗμαθία - Τροχαίο: «Στον αέρα πέθανε η Κατερινούλα μου, την κομμάτιασε» - Συντετριμμένη η γιαγιά της έφηβης
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ημαθίας από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Παλαιοχώρα το βράδυ της Παρασκευής (21/10), όταν ένας 28χρονος οδηγός που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα παρέσυρε μια μητέρα με τις δύο ανήλικες κόρες της, 12 και 15 ετών.
Διαβάστε το στο thebest.grΤροχαίο στην Ημαθία: «Στον αέρα πέθανε η Κατερινούλα μου… Την κομμάτιασε» – Ραγίζει καρδιές η γιαγιά της 15χρονης
Βυθισμένη στη θλίψη είναι η οικογένεια της 15χρονης στην Ημαθία που βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε και την εγκατέλειψε. Η γιαγιά της έφηβης μιλώντας στο STAR ξεσπά και σπαράζει για την απώλεια της εγγονής της: «Το’φαγαν το κορίτσι μου. Την κομμάτιασε την Κατερινούλα μου, την είδα εγώ με τα μάτια μου» […]
Το άρθρο Τροχαίο στην Ημαθία: «Στον αέρα πέθανε η Κατερινούλα μου… Την κομμάτιασε» – Ραγίζει καρδιές η γιαγιά της 15χρονης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΗμαθία: «Την κομμάτιασε την Κατερινούλα μου» – Συγκλονίζει η γιαγιά της 15χρονης
Ταυτοποιήθηκε ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε μητέρα και τις δύο κόρες της, αλλά εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης
Διαβάστε το στο news.gr