Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει το πρόγραμμα της… κηδείας του – Το ηχητικό μήνυμα που έχει αφήσει

12:12 - 25/10/2022

Στη στήλη “Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις” του Breakfast@star και της Φωτεινής Ψυχίδου βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος […] The post Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει το πρόγραμμα της… κηδείας του – Το ηχητικό μήνυμα που έχει αφήσει appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκαλύπτει με λεπτομέρειες το πρόγραμμα της… κηδείας του

Στην κάμερα του Breakfast@star και στη στήλη της Φωτεινής Ψυχίδου...

Διαβάστε το στο Zougla

Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκάλυψε το πρόγραμμα της… κηδείας του – Το ηχητικό μήνυμα που έχει αφήσει

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Διαβάστε το στο

Μπιμπίλας: Έχει έτοιμο το πρόγραμμα της κηδείας του - Τι προβλέπει

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει ήδη προγραμματίσει το πώς θέλει να είναι η κηδεία του, όταν έρθει εκείνη η μαύρη ώρα.…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκαλύπτει με λεπτομέρειες το πρόγραμμα της… κηδείας του

Στην κάμερα του Breakfast@star και στη στήλη της Φωτεινής Ψυχίδου «Τι Ψυχή(δου) θα παραδώσεις» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος δε δίστασε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκάλυψε το πρόγραμμα της… κηδείας του – Το ηχητικό μήνυμα που θα αφήσει

Στις μακάβριες ερωτήσεις που του τέθηκαν από την Φωτεινή Ψυχίδου απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στη στήλη “Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις” του Breakfast@star.Στις μακάβριες ερωτήσεις που του τέθηκαν από την Φωτεινή Ψυχίδου απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στη στήλη “Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις” του Breakfast@star.«Έχω σκεφτεί την κηδεία μου και είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο που ετοιμάζω. Θέλω να καώ. Παρότι προέρχομαι από οικογένεια που είχε γραφείο τελετών κι έχω μεγαλώσει μέσα στα φέρετρα, δεν θέλω κηδεία, ούτε θρησκευτική […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Έτοιμο το πρόγραμμα της κηδείας του – Τι προβλέπει

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» και απάντησε σε όλες τις μακάβριες ερωτήσεις της Φωτεινής Ψυχίδου.Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια πώς θα ήθελε να γίνει η κηδεία του. «Έχω σκεφτεί την κηδεία μου και είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο που ετοιμάζω. Θέλω να καώ. Παρότι προέρχομαι από οικογένεια που είχε γραφείο τελετών κι […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο