Χρύσα Παπά: «Απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν άρχισα να κάνω επαγγελματικές επιτυχίες»
14:46 - 25/10/2022
Συνέντευξη στην «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε η Χρύσα Παπά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Γη […]
The post Χρύσα Παπά: «Απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν άρχισα να κάνω επαγγελματικές επιτυχίες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρύσα Παπά: Κάποιοι “φίλοι” απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν άρχισα να κάνω επαγγελματικές επιτυχίες
“Στην αρχή στεναχωριόμουν, τώρα αδιαφορώ” δήλωσε η Χρύσα Παπά. Η Χρύσα Παπά μίλησε στην “Ελένη” και στην Φωτεινή Λάσπα και μίλησε για επιτυχία στα επαγγελματικά της και την προσωπική της ζωή. «Τα τελευταία χρόνια οι άνδρες διστάζουν να μου μιλήσουν ή με πλησιάζουν γιατί με αναγνωρίζουν. Κάνω το πρώτο βήμα, αλλά φροντίζω να το αποφεύγω ... Περισσότερα
To άρθρο Χρύσα Παπά: Κάποιοι “φίλοι” απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν άρχισα να κάνω επαγγελματικές επιτυχίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Χρύσα Παπά: Κάποιοι απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν άρχισα να κάνω επαγγελματικές επιτυχίες
Η Χρύσα Παπά μίλησε στην “Ελένη” και στην Φωτεινή Λάσπα και μίλησε για επιτυχία στα επαγγελματικά της και την προσωπική της ζωή.
Διαβάστε το στο thebest.gr