Τσίπρας: Η μόνη βεβαιότητα που μπορώ να εκφράσω είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα

21:20 - 25/10/2022

Και αθλητικό σχόλιο και συγκεκριμένα ποδοσφαιρικό έκανε στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Σία Κοσιώνη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το βράδυ της Τρίτης 25/10.Και αθλητικό σχόλιο και συγκεκριμένα ποδοσφαιρικό έκανε στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Σία Κοσιώνη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το βράδυ της Τρίτης 25/10.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσίπρας για δημοσκοπήσεις: Το σίγουρο είναι ότι θα πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα

Διαβάστε το στο

Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: «Τη μόνη βεβαιότητα που μπορώ να εκφράσω είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα» (vid)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δεν παρέλειψε να επαναλάβει τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα.

Διαβάστε το στο

Τσίπρας: Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ εκτός από τα πολιτικά μίλησε και για τον Παναθηναϊκό και την πορεία του για το πρωτάθλημα. Σε ερώτηση της Σίας Κοσιώνη για τις εκλογές και πως οι δημοσκοπήσεις δεν δείχνουν πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως «βεβαιότητα στις μέρες μας δεν μπορεί να εκφράσει κανείς για τίποτα». Σε εκείνο το σημείο ο Αλέξης Τσίπρας πρόσθεσε την… ατάκα για τον Παναθηναϊκό: «Τη μόνη βεβαιότητα που μπορώ να εκφράσω μιας και είμαι στο ΣΚΑΪ είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα», με την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων να απαντά «αυτό μου άρεσε που είπατε». Ο Αλέξης Τσίπρας είναι εξάλλου γνωστό πως υποστηρίζει τον Πανα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τσίπρας: Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα [βίντεο]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ εκτός από τα πολιτικά μίλησε και για τον Παναθηναϊκό και την πορεία του για το πρωτάθλημα. Σε ερώτηση της Σίας Κοσιώνη για τις εκλογές και πως οι δημοσκοπήσεις δεν δείχνουν πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως «βεβαιότητα στις μέρες μας δεν μπορεί […] Το άρθρο Τσίπρας: Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τσιπρας: Ειμαι βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα!

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει και τον… Παναθηναϊκό μέσα στην πολιτική συζήτηση, καθότι είναι γνωστός για τα «πράσινα» αισθήματά του. Σε ερώτηση της Σίας Κοσιώνη για την εικόνα νίκης που φαίνεται να παρουσιάζεται στον ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές, παρότι αυτό […] Τσιπρας: Ειμαι βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα! - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: «H μοναδική μου βεβαιότητα είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα»

Τη βεβαιότητά του ότι ο Παναθηναϊκός φέτος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ. Απόλυτα βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σε ερώτηση που δέχθηκε για τις δημοσκοπήσεις και την εικόνα που βγάζουν […] The post Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: «H μοναδική μου βεβαιότητα είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Αλέξης Τσίπρας: «Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα» (Βίντεο)

«Το βέβαιο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στον ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη να σχολιάζει πως «με χαροποιεί αυτό που λέτε». 

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας