Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με γυναίκα που έστειλε στον Θοδωρή Μαροσούλη ημίγυμνη φωτογραφία της – «Με μπλόκαρε»

11:44 - 26/10/2022

Σε ένα περιστατικό που την έκανε έξαλλη αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης 26/10 η Ελεονώρα Μελέτη To άρθρο Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με γυναίκα που έστειλε στον Θοδωρή Μαροσούλη ημίγυμνη φωτογραφία της – «Με μπλόκαρε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με γυναίκα που έστειλε στον Θοδωρή Μαροσούλη ημίγυμνη φωτογραφία της – «Με μπλόκαρε»

Σε ένα περιστατικό που την έκανε έξαλλη αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης 26/10 η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Διαβάστε το στο

Έξαλλη η Μελέτη για την κοπέλα που έστειλε ημίγυμνη φωτογραφία στον άντρα της: «Γιατί το κάνεις σε παντρεμένους» (vid)

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε το περιστατικό με μία φωτογραφία που δέχθηκε από την κοπέλα που ζει στην Λάρισα, ο σύζυγός της.

Διαβάστε το στο

Ελεoνώρα Μελέτη: Το μήνυμα στη γυναίκα που έστειλε ημίγυμνη φωτογραφία στον άνδρα της

Ένα περιστατικό που την έβγαλε από τα ρούχα της ανέφερε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια είπε ότι μία γυναίκα έστειλε στα social media του άνδρα της, Θοδωρή Μαροσούλη, ημίγυμνη φωτογραφία της. «Να σας πω κάτι που με έκανε έξαλλη τις προάλλες παιδιά. Είναι θρασύτατο. Στέλνει μια κοπέλα μια φωτογραφία στον άντρα μου που ήταν ημίγυμνη. Θα το πω, γιατί νόμιζες ότι δεν θα το έλεγα. Έτσι ήταν. Ο άντρας μου σαφώς μου την έδειξε, μπαίνω από το προφίλ μου την ακολουθώ και μέχρι να της στείλω μήνυμα “κοριτσάκι μου, γιατί το κάνεις αυτό σε παντρεμένους άντρες; Ελεύθερο ωραίο κορίτσι από τη Λάρισα… Με καριέρα στα νύχια! Γιατί το κάνεις αυτό;“. Και συν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έξαλλη η Μελέτη με κοπέλα που έστειλε ημίγυμνη φωτογραφία στον άντρα της: «Γιατί το κάνεις σε παντρεμένους;»

Ένα περιστατικό που την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, με μία φωτογραφία που δέχθηκε ο σύζυγός της από κοπέλα που ζει στην Λάρισα.Ένα περιστατικό που την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, με μία φωτογραφία που δέχθηκε ο σύζυγός της από κοπέλα που ζει στην Λάρισα.Η παρουσιάστρια ήταν φανερά εκνευρισμένη το πρωί της Τετάρτης. Όπως είπε η Ελεωνόρα Μελέτη, η συγκεκριμένη κοπέλα έστειλε ημίγυμνη φωτογραφία στον σύζυγό της, κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Έξαλλη με τη γυναίκα που έστειλε ημίγυμνη φωτογραφία στον άντρα της – Το μήνυμα που της έστειλε

Μια γυναίκα έστειλε στον σύζυγό της μια αποκαλυπτική φωτογραφία και η Ελεονώρα Μελέτη έστειλε δημόσια το μήνυμά της στην ίδια.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με γυναίκα που έστειλε στον άνδρα της ημίγυμνη φωτογραφία

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega, μιλώντας με τους συνεργάτες της, θέλησε να τους διηγηθεί σε ένα περιστατικό που την εξόργισε, όταν ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης δέχτηκε μια αποκαλυπτική φωτογραφία από μία διαδικτυακή φίλη του. Η Ελεονώρα Μελέτη είπε χαρακτηριστικά: «Να σας πω κάτι που με έκανε έξαλλη τις προάλλες παιδιά. Είναι θρασύτατο. Στέλνει μια […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της