«Η Ελένη Μενεγάκη δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της, αλλά δεν είναι κάτι που το έχω βαθιά επιθυμία»
13:10 - 26/10/2022
Η Χριστίνα Τσάφου, μιλώντας στο Πρωινό μας και τον Χρήστο Λυσσέα, αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη. Η ηθοποιός σημείωσε πως […]
The post «Η Ελένη Μενεγάκη δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της, αλλά δεν είναι κάτι που το έχω βαθιά επιθυμία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Τσάφου για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της...»
Η Χριστίνα Τσάφου, μιλώντας στο «Πρωινό μας»...
Διαβάστε το στο ZouglaΧριστίνα Τσάφου για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της...»
Η Χριστίνα Τσάφου, μιλώντας στο «Πρωινό μας», αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη αναφέροντας πως η παρουσιάστρια δεν την έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧριστίνα Τσάφου: «Η Ελένη Μενεγάκη δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της»
Χριστίνα Τσάφου: «Είχα γνωρίσει την Ελένη Μενεγάκη όταν έπαιζα στο Πάτερ Ημών. Είχα δει πόσο λεπτή είναι, πόσο όμορφη είναι και την θαύμασα».
Διαβάστε το στο neolaia.grΧριστίνα Τσάφου: "Η Ελένη Μενεγάκη δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της"
"Aλλά δεν είναι κάτι που το έχω βαθιά επιθυμία"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr