Κολωνός: «Εκείνη με προκαλούσε» – Απίστευτος ισχυρισμός 42χρονου παιδοβιαστή

17:30 - 26/10/2022

Εξοργίζει η απολογία του Γιάννη Σοφιανίδη που παρουσιάζει σήμερα το LIVE NEWS. Χωρίς καμία ντροπή, ο 42χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον προκαλούσε και πως τον πίεζε να βρεθούν. «Μία ημέρα με πήρε τηλέφωνο από ένα ψιλικατζίδικο και μου είπε να συναντηθούμε και μόλις της είπα «δεν θέλω» και […] Το άρθρο Κολωνός: «Εκείνη με προκαλούσε» – Απίστευτος ισχυρισμός 42χρονου παιδοβιαστή εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεπόλια: Απίστευτος ισχυρισμός του 42χρονου παιδοβιαστή – «Εκείνη με προκαλούσε»

Είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι ο 42χρονος άνδρας, χωρίς καμία ενοχή, είχε πει στην 12χρονη, σε κάποια από τις συναντήσεις τους στα Σεπόλια, πως μία από τις τρεις κόρες του έχει την ίδια ηλικία με εκείνη.

Διαβάστε το στο

Σεπόλια: Απίστευτος ισχυρισμός του 42χρονου παιδοβιαστή – «Εκείνη με προκαλούσε»

Είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι ο 42χρονος άνδρας, χωρίς καμία ενοχή, είχε πει στην 12χρονη, σε κάποια από τις συναντήσεις τους στα Σεπόλια, πως μία από τις τρεις κόρες του έχει την ίδια ηλικία με εκείνη.

Διαβάστε το στο tovima

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Εκείνη με προκαλούσε»! Οργή για τον ισχυρισμό του 42χρονου παιδοβιαστή

Εξοργίζει η απολογία του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη που ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως η 12χρονη στον Κολωνό ήταν εκείνη που τον προκαλούσε και πως τον πίεζε να βρεθούν.Εξοργίζει η απολογία του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη που ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως η 12χρονη στον Κολωνό ήταν εκείνη που τον προκαλούσε και πως τον πίεζε να βρεθούν.«Μία ημέρα με πήρε τηλέφωνο από ένα ψιλικατζίδικο και μου είπε να συναντηθούμε και μόλις της είπα «δεν θέλω» και να σταματήσει, με εκβίασε και μου είπε ότι θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βιασμός 12χρονης: Απίστευτος ισχυρισμός του 42χρονου παιδοβιαστή – «Εκείνη με προκαλούσε»

Εξοργίζει η απολογία του Γιάννη Σοφιανίδη που παρουσιάζει σήμερα το LIVE NEWS. Χωρίς καμία ντροπή, ο 42χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον προκαλούσε και πως τον πίεζε να βρεθούν. «Μία ημέρα με πήρε τηλέφωνο από ένα ψιλικατζίδικο και μου είπε να συναντηθούμε και μόλις της είπα «δεν θέλω» και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Πηγές ΥΠΕΘΑ για αναβολές στράτευσης: Ουδείς που σπουδάζει ή διαμένει ήδη στο εξωτερικό θίγεται από το νέο σχέδιο νόμου

Εφιάλτης για 15χρονη: Άνδρας δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε

Ανήλικες έβαλαν κατά λάθος φωτιά σε αυτοκίνητο – Κάηκαν και άλλα δύο οχήματα

ΗΠΑ: Θηριώδεις ριπές ανέμων έως 232 χλμ/ώρα ανατρέπουν νταλίκες σε αυτοκινητόδρομους του Γουαϊόμινγκ

Ανοιχτός θα είναι στις γιορτές ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα

Η οργισμένη ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τον έλεγχο της ΣΔΟΕ στον Σύλλογο των Τεμπών