Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δέχθηκα αμφισβήτηση και άρνηση από το κανάλια»
17:36 - 26/10/2022
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου […]
The post Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δέχθηκα αμφισβήτηση και άρνηση από το κανάλια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Έχω κάνει δοκιμαστικό για τον Τιτανικό»
Την αποκάλυψη ότι είχε κάνει δοκιμαστικό για τον «Τιτανικό» των 11 Όσκαρ του Τζέιμς Κάμερον έκανε ο Χριστόφορς Παπακαλιάτης.
Διαβάστε το στο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Έχω κάνει δοκιμαστικό για τον Τιτανικό»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι γνωστό ότι δίνει σπάνια τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της σειράς...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δέχθηκα αμφισβήτηση και άρνηση από τα κανάλια στην αρχή της καριέρας μου»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.
Διαβάστε το στο thebest.grΧριστόφορος Παπακαλιάτης: «Είχα κάνει δοκιμαστικό για τον “Τιτανικό”»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε ιστορίες από την καριέρα του στο «Στούντιο 4». Ανάμεσα στα όσα αφηγήθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι οι οντισιόν που πήγαινε για τους «Φρουρούς της Αχαΐας» κρυφά από τους γονείς του, μιας και ακόμα πήγαινε σχολείο, αλλά και η οντισιόν που είχε κάνει και εκ των υστέρων έμαθε ότι ήταν για τον […]
The post Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Είχα κάνει δοκιμαστικό για τον “Τιτανικό”» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr