Θεσσαλονίκη: 41χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι δίπλα στον ημιλιπόθυμο γονιό του

02:44 - 27/10/2022

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26/10) στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. 41χρονος, υπήκοος Αρμενίας, βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival, το φονικό έλαβε χώρα στις 19:00, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, πολυκατοικίας της οδού Ομήρου. “Βρήκα τον γιο μου νεκρό και τον άντρα μου αναίσθητο” είπε στην Άμεση Δράση η γυναίκα της οικογένειας. Σε λίγα λεπτά ο χώρος αποκλείστηκε από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον πατέρα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο 41χρονος είχε ήδη καταλήξει. Σοκαρισμένη η μητέρα του κλήθηκε να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς. Βασικός ύποπτος ο πα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: 41χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του

Από την πρώτη στιγμή βασικός ύποπτος για την τέλεση της ανθρωποκτονίας κρίθηκε ο πατέρας

Διαβάστε το στο

Θεσσαλονίκη: 41χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης...

Διαβάστε το στο Zougla

Θεσσαλονίκη: Αγριο έγκλημα με θύμα 41χρονο – Βρέθηκε δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του

Αγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης με θύμα 41χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε διαμέρισμα, δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του.

Διαβάστε το στο

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. 41χρονος, υπήκοος Αρμενίας, βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: 41χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. 41χρονος, υπήκοος Αρμενίας, βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival, το φονικό έλαβε χώρα στις 19:00, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, πολυκατοικίας της οδού Ομήρου. “Βρήκα τον γιο μου νεκρό και τον άντρα μου αναίσθητο” είπε […] Το άρθρο Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: 41χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Θεσσαλονίκη: 41χρονος εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα στο κεφάλι- Λιπόθυμος δίπλα ο πατέρας του

Ένας 41χρονος άνδρας εντοπίστηκε χθες το απόγευμα νεκρός στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Δίπλα του ημιλιπόθυμος ήταν ο πατέρας του. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 41χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. 41χρονος, υπήκοος Αρμενίας, βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival, το φονικό έλαβε χώρα στις 19:00, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, πολυκατοικίας της οδού Ομήρου. “Βρήκα τον γιο μου νεκρό και τον άντρα μου αναίσθητο” είπε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός με τραύματα στο κεφάλι -Λιπόθυμος δίπλα ο πατέρας του

Θρίλερ σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη δυτική Θεσσαλονίκη όταν άνδρας βρέθηκε νεκρός δίπλα από τον ημιλιπόθυμο πατέρα του, στη Μενεμένη. Συγκεκριμένα, ένας 41χρονος άνδρας αρμενικής υπηκοότητας βρέθηκε νεκρός με πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι τη στιγμή που δίπλα του βρισκόταν ο πατέρας του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Τους άνδρες εντόπισε η μητέρα του 41χρονου λίγο […] The post Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός με τραύματα στο κεφάλι -Λιπόθυμος δίπλα ο πατέρας του appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Βρέθηκε νεκρός με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, προέκυψε ότι ο θάνατος του γιου, με καταγωγή από την Αρμενία, οφείλεται σε έγκλημα και ως ύποπτος για την τέλεση του εξετάζεται ο πατέρας του, καθώς μέχρι στιγμής δεν φαίνεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου. The post Βρέθηκε νεκρός με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Θεσσαλονίκη: Νεκρός με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι βρέθηκε άνδρας, δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του

Θεσσαλονίκη: Νεκρός με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι βρέθηκε άνδρας, δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του ckardampikis Thu, 27/10/2022 - 08:53

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Εντοπίστηκε με τραύμα στο κεφάλι

Διαβάστε το στο news.gr

Θεσσαλονίκη: Αγριο έγκλημα με θύμα 41χρονο – Βρέθηκε δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του

Αγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης με θύμα 41χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε διαμέρισμα, δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του. Αγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε το απόγευμα χθες Τετάρτη στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, όπου 41χρονος υπήκοος Αρμενίας βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του. Το τηλεφώνημα της μητέρας και συζύγου Το φονικό έλαβε χώρα στις 19:00, σε […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Άγριο έγκλημα: 41χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του! (βίντεο)

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. 41χρονος, υπήκοος Αρμενίας, βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του. Σύμφωνα με το Thestival, το φονικό έλαβε χώρα στις 19:00, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, πολυκατοικίας της οδού Ομήρου. “Βρήκα τον γιο μου νεκρό και τον άντρα μου αναίσθητο” είπε στην Άμεση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ενα άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. όπου ένας 41χρονος, υπήκοος Αρμενίας, βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του.Σύμφωνα με τις πληγορορίες του Thestival, το φονικό έλαβε χώρα στις 19:00, σε [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: 41χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικός ύποπτος της δολοφονίας του 41χρονου είναι ο πατέρας του

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός δίπλα στον πατέρα του

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. 41χρονος, υπήκοος Αρμενίας, βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival, το φονικό έλαβε χώρα στις 19:00, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, πολυκατοικίας της οδού Ομήρου. “Βρήκα τον γιο μου νεκρό και τον άντρα μου αναίσθητο” είπε στην Άμεση Δράση η γυναίκα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός δίπλα στον πατέρα του

Την υπόθεση ανέλαβαν να εξιχνιάσουν οι πολύπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ένας 41χρονος άνδρας, υπήκοος Αρμενίας, βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι δίπλα από τον ημιλιπόθυμο πατέρα του. Σύμφωνα με το Thestival, το φονικό σημειώθηκε στις 19:00, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, πολυκατοικίας της οδού Ομήρου. «Βρήκα τον γιο μου νεκρό και τον άντρα μου αναίσθητο» είπε στην αστυνομία η μητέρα του 41χρονου θύματος. Σε λίγα λεπτά […] The post Θεσσαλονίκη: 41χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: 41χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του

Βασικός ύποπτος ο πατέραςΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας