«Είμαι περήφανη για την πατρίδα μου»: Ξεχώρισε στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης η μαθήτρια από την Κένυα – ΒΙΝΤΕΟ

10:06 - 28/10/2022

Εντυπωσιακή ήταν η σχολική παρέλαση Θεσσαλονίκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, όπου και ξεχώρισε η μαθήτρια του 32ου ΓΕΛ, Βεατρίκη Ντούγκου. Ο πατέρας της Βεατρίκης Ντούγκου κατάγεται από την Κένυα, ενώ η μητέρα της από τη Θεσσαλονίκη. Η ίδια είναι αθλήτρια του στίβου στον Σύλλογο του Ρήγα Θεσσαλονίκης σημειώνοντας... The post «Είμαι περήφανη για την πατρίδα μου»: Ξεχώρισε στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης η μαθήτρια από την Κένυα – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Μην με θυμάσαι όταν δεν έχεις άλλον… Να με σκέφτεσαι όταν τους έχεις όλους

Χαμός σε τσιγγάνικο γάμο στην Ελλάδα – Πεθερά «λούζει» την νύφη με χιλιάδες ευpώ ενώ χορεύει

Για να μην πετάς τα λεφτά σου… : Έτσι θα διαβάζεις τα ταμπελάκια Zara – Το κόλπο στο Tik Tok για να ξεχωρίσεις την ποιότητα

Το άγνωστο φυτό που “χτυπάει” όγκους, διαβήτη και πίεση – Οι γιατροί το μελετούν σοβαρά

Ο ώμος σου “πετάχτηκε” από τη θέση; ΜΗΝ τον βάλεις μόνος σου – Δες τι πρέπει να κάνεις

Έρχονται νέες αλλαγές στις “χρυσές αποδείξεις” – Δες πώς μπορείς να εξοικονομήσεις έως 2.200 € φόρο