Γιώργος Καπουτζίδης: «Μετά την Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο»
15:28 - 28/10/2022
Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ και μίλησε
To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: «Μετά την Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καπουτζίδης: «Μετά τη Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο»
Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να αποσυρθεί από την παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του
Διαβάστε το στο Καπουτζίδης: Μετά την Eurovision κατέληξα δέκα ημέρες στο νοσοκομείο
«Δεν θα κάνω την Eurovision. Από πέρυσι το ψιλοσκεφτόμουν»
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: Μετά την Eurovision κατέληξα δέκα μέρες στο νοσοκομείο
Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά την Παρασκευή στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” όπου και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά τη φετινή Eurovision. «Δεν θα κάνω την Eurovision. Από ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: Μετά την Eurovision κατέληξα δέκα μέρες στο νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: «Μετά την Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιώργος Καπουτζίδης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κράτησε 10 μέρες στο νοσοκομείο
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, μετά τη φετινή Eurovision και τον οδήγησε στο νοσοκομείο. «Δεν θα κάνω την Eurovision. Από πέρυσι το ψιλοσκεφτόμουν. Στην ουσία η Μαρία Κοζάκου μου άλλαξε γνώμη και πέφτω και σπάω και το χέρι και το πόδι. Μια ημέρα πριν πετάξω, ήμουν έτοιμος να πω δεν θα έρθω. Μου έβαλαν έναν κηδεμόνα και ρωτούσα τους γιατρούς αν πάω. Φεύγοντας άρχισε να με βαραίνει φοβερά στον αυχένα. Σηκώνομαι την Παρασκευή και λέω που πάω; Εκεί δυσκολεύτηκα και σκεφτόμουν θα ήμουν τώρα στο νησάκι και τι το ήθελα. Μέσα σε όλα -αυτό δεν το έχω πει ποτέ- κολλάω κάτι εκεί κι αρρωσταίνω και
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Μετά την Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ και μίλησε πρώτη φορά για την απόφασή του να μη μεταδώσει...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Αυτό δεν το έχω πει ποτέ, κατέληξα δέκα μέρες στο νοσοκομείο»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Αυτό δεν το έχω πει ποτέ, κατέληξα δέκα μέρες στο νοσοκομείο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr«Μετά την Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ και μίλησε πρώτη φορά για την απόφασή του να μη μεταδώσει ξανά την Eurovision. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος περιέγραψε την περιπέτεια της υγείας που είχε όταν είχε πάει να μεταδώσει τον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό στην Ιταλία. «Φέτος δεν θα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα κάνω την Eurovision – Από πέρυσι το ψιλοσκεφτόμουν»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης περιέγραψε την περιπέτεια της υγείας του μετά την παρουσίαση της φετινής Eurovision.
Διαβάστε το στο neolaia.grΓιώργος Καπουτζίδης: "Μετά τη Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο"
"Μια μέρα πριν πετάξουμε για Ιταλία ήμουν έτοιμος να τους πω ότι δεν θα πάω"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Μετά την Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μίλησε για την απόφασή του να μη μεταδώσει ξανά την Eurovision. Μάλιστα περιέγραψε την περιπέτεια υγείας που είχε στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό στην Ιταλία. «Φέτος δεν θα κάνω την Eurovision, από πέρσι το σκεφτόμουν. Η Μαρία με έκανε να αλλάξω γνώμη για πέρσι και την […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Μετά την Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr