Βορίδης για βασιλόπιτα 12.000€ – Ανακαλώ την απόφαση και την πληρώνω από την τσέπη μου

10:03 - 21/01/2020

Σε αντιπαράθεση με τον Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης για την περιβόητη κοπή της βασιλόπιτας στο υπουργείο, η δαπάνη της οποίας κοστολογήθηκε στις 12.000€. Η εκδήλωση που γίνεται για τους εργαζόμενους του υπουργείου και τις οικογένειές τους, στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση, η οποία συνεχίστηκε και την Τρίτη στο Open TV. Ο Μάκης […]

Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βορίδης για τη βασιλόπιτα των 12.000€: Θα την πληρώσω από την τσέπη μου

Συνεχίζεται ο ντόρος για το κονδύλι των 12.000 ευρώ που διατέθηκε για την κοπή βασιλόπιτας στο υπουργείο Ανάπτυξης. Ο Μάκης Βορίδης ανακοίνωσε ότι θα τα πληρώσει από την τσέπη του. To άρθρο Βορίδης για τη βασιλόπιτα των 12.000€: Θα την πληρώσω από την τσέπη μου δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο

Βορίδης για βασιλόπιτα: Ανακαλώ την απόφαση, θα πληρώσω από την τσέπη μου

Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Κώστα Ζαχαριάδη και του Μάκη Βορίδη για την περιβόητη κοπή της βασιλόπιτας στο υπουργείο η οποία κοστολογήθηκε στις 12.000 ευρώ...

Διαβάστε το στο Zougla

Βορίδης για βασιλόπιτα 12.000 ευρώ: Θα την πληρώσω από την τσέπη μου (VIDEO)

Αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας στο υπουργείο, η δαπάνη της οποίας κοστολογήθηκε στις 12.000 ευρώ. Η εκδήλωση που γίνεται για τους εργαζόμενους του υπουργείου και τις οικογένειές τους, στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση, η οποία συνεχίστηκε και την Τρίτη στο Open TV. Ο Μάκης Βορίδης, αφού εξήγησε ότι «υπάρχει ο κωδικός για αυτή τη δαπάνη, δεν το εκπόνησα εγώ» ύστερα κι από παραίνεση του Κώστα Ζαχαριάδη, αποκάλυψε ότι «Ανακαλώ την απόφαση για την εκδήλωση που επίκειται (σ.σ.: για σήμερα το απόγευμα), θα βγάλω ανακλητική απόφαση, θα πάω στο γραφείο μου και θ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Βορίδης για τη βασιλόπιτα 12.000€: Ανακαλώ - Θα πληρώσω με την αποζημίωση που πήρα από τον Καμμένο

Με τις αντιδράσεις για το κονδύλι 12.000 ευρώ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο υπουργός Μάκης Βορίδης ανακοίνωσε πως θα ανακαλέσει την απόφαση

Διαβάστε το στο lifo.gr

Βορίδης για βασιλόπιτα: Ανακαλώ την απόφαση, θα πληρώσω εγώ τα 12.000€

Αντιδράσεις προκάελσε η είδηση ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα κόψει βασιλόπιτα που θα στοιχήσει 12.000 ευρώ.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Βορίδης για τη «βασιλόπιτα» των 12.000 ευρώ: Ανακαλώ την απόφαση και την πληρώνω από την τσέπη μου (vid)

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες με αφορμή την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η οποία κοστολογήθηκε στις 12.000…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Βορίδης για βασιλόπιτα 12.000€: «Ανακαλώ την απόφαση και την πληρώνω από την τσέπη μου»

Lamianow.gr Βορίδης για βασιλόπιτα 12.000€: «Ανακαλώ την απόφαση και την πληρώνω από την τσέπη μου» Σε αντιπαράθεση με τον Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης για την περιβόητη κοπή της βασιλόπιτας στο υπουργείο, η δαπάνη της οποίας κοστολογήθηκε στις 12.000€. Βορίδης για βασιλόπιτα 12.000€: «Ανακαλώ την απόφαση και την πληρώνω από την τσέπη μου» Lamianow Lamianow

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Βορίδης για βασιλόπιτα: Ανακαλώ την απόφαση, θα πληρώσω εγώ τα 12.000€

Ανακαλεί μεν την απόφαση για τα 12.000 ευρώ που θα στοιχήσει η εκδήλωση με την κοπή της βασιλόπιτας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά το …event θα γίνει κανονικά. Με έξοδα όμως του ίδιου του υπουργού Μάκη Βορίδη. Μιλώντας στο Open το πρωί της Τρίτης, ο Μάκης Βορίδης, αφού εξήγησε ότι «υπάρχει ο κωδικός για αυτή […]

Διαβάστε το στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ makeleio.gr

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – ΕΡΙΞΑΝ “ΜΑΥΡΟ” ΣΤΟ ART ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ…

Τι ισχύει για τη χρήση μάσκας προστασίας, στις Ένοπλες Δυνάμεις…

ΚΕΡΚΥΡΑ : Σε εξέλιξη φωτιά στον ΧΥΤΑ, στην περιοχή Τεμπολόνι…

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα στην Ιεράπετρα… (Εικόνες)

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” – 58.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ “ΣΦΥΡΙ” ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΩΝ FUNDS ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ “ΑΙΜΑ” – ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ “ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ”- ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Όχι από Ιράν στις ΗΠΑ, σε διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων…