Γιάννης Ζουγανέλης: Πολλοί συνάδελφοί μου αξιώθηκαν με πράγματα που ήταν δικά μου

20:12 - 28/10/2022

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιάννης Ζουγανέλης στη νέα του συνέντευξη. Με αφορμή τη θεατρική παράσταση Μπακαλόγατος βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 όπου και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή αλλά και τους μιμητές αυτής. «Νιώθω ότι έχω κακοωριμάσει. Η ωριμότητα έχει πολύ μεγάλη σημασία όχι μόνο όταν εσύ αισθάνεσαι ώριμος αλλά όταν ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: Πολλοί συνάδελφοί μου αξιώθηκαν με πράγματα που ήταν δικά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: Πολλοί συνάδελφοί μου αξιώθηκαν με πράγματα που ήταν δικά μου

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιάννης Ζουγανέλης στη νέα του συνέντευξη. Με αφορμή τη θεατρική παράσταση Μπακαλόγατος βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 όπου και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή αλλά και τους μιμητές αυτής. «Νιώθω ότι έχω κακοωριμάσει. Η ωριμότητα έχει πολύ μεγάλη σημασία όχι μόνο όταν εσύ αισθάνεσαι ώριμος αλλά όταν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΓΣΕΕ: Πως θα πληρωθούν οι αργίες τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Πέθανε ο Πίτερ Αρνέτ, ο βραβευμένος με Πούλιτζερ πολεμικός ανταποκριτής: Από το Βιετνάμ στο Ιράκ και τον Μπιν Λάντεν

Θεσσαλονίκη: Κρατείται 48χρονος για φοροδιαφυγή 29,6 εκατ. ευρώ – Η Γερμανία ζητά την έκδοσή του

«Ο Τσιμίκας επιστρέφει στη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο, δεν έπεισε τον Γκασπερίνι στη Ρόμα» γράφουν στην Ιταλία

Νεαρός τραγουδιστής μηνύει τον Γιώργο Μαζωνάκη για σεξουαλική παρενόχληση

Σίδνεϊ: Λευκό φέρετρο και μπαλόνια μέλισσας στην κηδεία της 10χρονης Ματίλντα, του νεότερου θύματος της πολύνεκρης επίθεσης