Ηράκλειο – επίθεση με καυστικό υγρό: «Δεν περίμενα να φτάσει ως εκεί», λέει η μητέρα της 38χρονης
12:24 - 29/10/2022
Την ώρα που η 38χρονη δράστις της επίθεσης με καυστικό υγρό βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή, η μητέρα της δηλώνει ότι δεν περίμενε το παιδί της «να φτάσει ως εκεί». «Δεν το περίμενε, έχει πάθει σοκ. Δεν ξέρω κι εγώ τι την οδήγησε εκεί» δήλωσε η μητέρα της 38χρονης στο Mega. Η ίδια είπε πως δεν […]
Το άρθρο Ηράκλειο – επίθεση με καυστικό υγρό: «Δεν περίμενα να φτάσει ως εκεί», λέει η μητέρα της 38χρονης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση με καυστικό υγρό: «Δεν το χωράει ο νους μου» λέει η μητέρα της 38χρονης – Την «αδειάζει» ο πατέρα της
Η 38χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παίρνει το δρόμο για τις γυναικείες φυλακές ενώ το θύμα παλεύει στο νοσοκομείο να χάσει το μάτι του.
Διαβάστε το στο Επίθεση με καυστικό υγρό: «Δεν το χωράει ο νους μου» λέει η μητέρα της 38χρονης – Την «αδειάζει» ο πατέρα της
Η 38χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παίρνει το δρόμο για τις γυναικείες φυλακές ενώ το θύμα παλεύει στο νοσοκομείο να χάσει το μάτι του.
Διαβάστε το στο tovima