Στέφανος Κωνσταντινίδης για Φαίη Σκορδά – «30% σε τέταρτο έχεις να κάνεις από το 2016»

15:50 - 29/10/2022

«Καρφώνει» τη Φαίη Σκορδά με ανάρτησή του ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος φέτος βρίσκεται στο To άρθρο Στέφανος Κωνσταντινίδης για Φαίη Σκορδά – «30% σε τέταρτο έχεις να κάνεις από το 2016» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατά μέτωπον επίθεση Κωνσταντινίδη σε Σκορδά – «30% σε τέταρτο έχεις να δεις από το 2016»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έγινε έξαλλο με δηλώσεις της παρουσιάστριας

Διαβάστε το στο

Κωνσταντινίδης σε Σκορδά – «30% σε τέταρτο έχεις να δεις από το 2016»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πετάει τα φαρμακερά του βέλη κατά της Φαίης Σκορδά με νέα του ανάρτηση.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τα βέλη του Στέφανου Κωνσταντινίδη στη Φαίη Σκορδά: «30% σε τέταρτο έχεις να δεις από το 2016»

Τα βέλη του έριξε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην Φαίη Σκορδά, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια στο Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης.Τα βέλη του έριξε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην Φαίη Σκορδά, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια στο Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης.«Πόσο “παλιότερα” έβλεπες Φαίη μου το 3 μπροστά; 30% σε τέταρτο έχεις να δεις από το 2016 που ήμουν κι εγώ στην εκπομπή» έγραψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. «Έχει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Φαίη Σκορδά: «30% σε τέταρτο έχεις να δεις από το 2016»

Τα βέλη του έριξε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην Φαίη Σκορδά, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Φαίη Σκορδά στο […] The post Στέφανος Κωνσταντινίδης για Φαίη Σκορδά: «30% σε τέταρτο έχεις να δεις από το 2016» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σκληρή απάντηση Κωνσταντινίδη σε Φαίη Σκορδά: '30% σε τέταρτο έχεις να κάνεις από όταν ήμουν και εγώ στην εκπομπή'

Η ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τη Φαίη Σκορδά και τα νούμερα τηλεθέασης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κωνσταντινίδης για Σκορδά: "30% σε τέταρτο έχεις να δεις από το 2016"

Η ανάρτηση του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της