Ο εκνευρισμός της Δέσποινας Βανδή με τις κάμερες στο αεροδρόμιο

11:02 - 30/10/2022

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψαν από το ρομαντικό τους ταξίδι στη Ρώμη και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τους περίμενε η κάμερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Βανδή: Γιατί τα έβαλε με τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψαν από τη Ρώμη και στο αεροδρόμιο τους περίμεναν δημοσιογράφοι. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δέσποινα Βανδή: Εκνευρισμένη με τις κάμερες στο αεροδρόμιο - Έκραξε δημοσιογράφους

Στην Ρώμη ταξίδεψε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, περνώντας όμορφες στιγμές χαλάρωσης και μάλιστα, δημοσίευσε μια παθιασμένη φωτογραφία τους ανταλλάσσοντας ένα «καυτό» φιλί.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιατί τα έβαλε η Δέσποινα Βανδή με τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο

Γιατί τα έβαλε η Δέσποινα Βανδή με τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο 30/10/2022 Οι Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στη Ρώμη για λίγες στιγμές χαλάρωσης. Όμως, κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, τους περίμεναν δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο. Εκεί, όμως, η Δέσποινα Βανδή τα έβαλε με τους δημοσιογράφοι, οι οποίοι ήθελαν να εξασφαλίσουν μια δήλωση. «Παιδιά, δεν θέλω να κάνω δηλώσεις» είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή και στη συνέχεια σταμάτησε, λέγοντας: «Να σας πω. Το καταλαβαίνω ότι κάνετε τη δουλειά σας, αλλά αυτό για εμάς αρχίζει και γίνεται λίγο… Κάθε φορά στο αεροδρόμιο η ίδια ιστορία. Σας ευχαριστούμε πολύ! Σας καταλαβαίνω».

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»