Κατερίνα Στικούδη: «Τα πήρε» με ερώτηση δημοσιογράφου για το παιδί της
11:12 - 30/10/2022
Την Κατερίνα Στικούδη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι στα παρασκήνια του J2US και μία ερώτηση ήταν αρκετή για να δείξει την ενόχλησή […]
The post Κατερίνα Στικούδη: «Τα πήρε» με ερώτηση δημοσιογράφου για το παιδί της appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εκνευρίστηκε η Στικούδη με ερώτηση δημοσιογράφου: «Λέτε το ίδιο και στους άνδρες;» (vid)
Η τραγουδίστρια εκνευρίστηκε σε ερώτηση για το αν νιώθει τύψεις που λείπει κάποιες ώρες από το παιδί της.
Διαβάστε το στο Κατερίνα Στικούδη: Εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου για το παιδί της
Ενοχλημένη με ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο στα παρασκήνια του J2US για το παιδί της κι αν έχει τύψεις που απουσιάζει από δίπλα του εμφανίστηκε η Κατερίνα Στικούδη. «Δεν νιώθω καθόλου τύψεις, όπως δεν ξέρω αν κάνετε αυτήν την ερώτηση σε πατεράδες και την κάνετε μόνο σε γυναίκες. Ας την κάνεις και στους άνδρες, αν νιώθουν τύψεις που αφήνουν τα παιδιά τους. Αν το κάνεις και στους άνδρες, εντάξει το άγχος σου για το παιδί μου μπορώ να το καταλάβω. Δεν είναι μόνος του ποτέ», είπε αρχικά στην πρωινή εκπομπή του OPEN και συνέχισε: «Είμαι κάθε μέρα μαζί του, αφιερώνω χρόνο στο παιδί μου κι ειλικρινά θέλω να πιστεύω ότι αύριο μεθαύριο θα χαίρεται και θα καμαρώνει για εμένα και για όλα αυτά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Στικούδη: Η ερώτηση δημοσιογράφου που την εκνεύρισε
Η Κατερίνα Στικούδη, κάθε Σάββατο βράδυ, για δεύτερη χρονιά, βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη, στο σόου J2US. Έτσι και χθες, η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, σε ένα διάλλειμα μίλησε με δημοσιογράφους και απάντησε σε ό,τι την ρωτούσαν. Ωστόσο μία ερώτηση την έκανε εξωφρενών. Συγκεκριμένα, αφορούσε αν νοιώθει τύψεις που λείπει αυτές τις ώρες από […]
The post Κατερίνα Στικούδη: Η ερώτηση δημοσιογράφου που την εκνεύρισε appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr