Κατερίνα Στικούδη: «Πυρ και μανία» με ερώτηση για το παιδί της – «Δεν ξέρω αν κάνετε αυτήν την ερώτηση σε πατεράδες»
11:30 - 30/10/2022
Στα παρασκήνια του J2US συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία την Κατερίνα Στικούδη. Μία ερώτηση μίας δημοσιογράφου, όμως,
To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: «Πυρ και μανία» με ερώτηση για το παιδί της – «Δεν ξέρω αν κάνετε αυτήν την ερώτηση σε πατεράδες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Στικούδη: «Δεν ξέρω αν κάνετε αυτήν την ερώτηση σε πατεράδες»
Στα παρασκήνια του J2US μία δημοσιογράφος ρώτησε την Κατερίνα Στικούδη αν νιώθει τύψεις που αφήνει τον γιο της στο σπίτι ενώ εκείνη λείπει συνέχεια. Η...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Στικούδη: Έξαλλη με ερώτηση για το παιδί της! «Κάνεις την ίδια ερώτηση και σε πατεράδες;»
Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στους δημοσιογράφους στα παρασκήνια του J2US, του Alpha και μία ερώτηση που έκανε γυναίκα – δημοσιογράφος ήταν αρκετή για να τήν ενοχλήσει!Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στους δημοσιογράφους στα παρασκήνια του J2US, του Alpha και μία ερώτηση που έκανε γυναίκα – δημοσιογράφος ήταν αρκετή για να τήν ενοχλήσει!Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν νιώθει τύψεις που λείπει αυτές τις ώρες από το παιδί της, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε: «Δεν νιώθω καθόλου τύψεις, όπως δεν ξέρω αν κάνετε […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr