Κόνι Μεταξά: «Ο Μάριος Καπότσης μου έκανε δύο προτάσεις γάμου – Στη δεύτερη τον χαστούκισα»
14:16 - 30/10/2022
Η Κόνι Μεταξά φιλοξενήθηκε στο After Dark και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τις δύο προτάσεις
To άρθρο Κόνι Μεταξά: «Ο Μάριος Καπότσης μου έκανε δύο προτάσεις γάμου – Στη δεύτερη τον χαστούκισα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόνι Μεταξά: Οι δύο προτάσεις γάμου και το χαστούκι
Όσα είπε η Κόνι Μεταξά για τον αγαπημένο της και τη στιγμή που της ζήτησε να τον παντρευτείΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚόνι Μεταξά: «Ο Μάριος Καπότσης μου έκανε δύο προτάσεις γάμου - Στη δεύτερη τον χαστούκισα»
Η Κόνι Μεταξά φιλοξενήθηκε στο After Dark και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τις δύο προτάσεις γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της, Μάριος Καπότσης.
Όπως...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚόνι Μεταξά: «Ο Μάριος μου έκανε δύο προτάσεις γάμου, στη δεύτερη τον χαστούκισα»
Για τη ζωή της μετά τον γάμο με τον Μάριο Καπότση αλλά και πριν από αυτόν, μιλάει στο αποψινο After Dark η Κόνι Μεταξά.Για τη ζωή της μετά τον γάμο με τον Μάριο Καπότση αλλά και πριν από αυτόν, μιλάει στο αποψινο After Dark η Κόνι Μεταξά.Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς τη ρώτησε για τον τρόπο που δέχτηκε πρόταση από τον αγαπημένο της, αποκάλυψε ότι δεν ήταν μία αλλά δύο οι προτάσεις που δέχτηκε. Συγκεκριμένα η Κόνι Μεταξά είπε: […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚόνι Μεταξά: «Μου έκανε δύο προτάσεις γάμου ο Μάριος Καπότσης»
Όσα αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά για το Μάριο Καπότση στην εκπομπή «After Dark».
Διαβάστε το στο neolaia.gr