Άδωνις Γεωργιάδης: «Η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική»

16:26 - 30/10/2022

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στην Ναταλία Γερμανού. Ο υπουργός […] The post Άδωνις Γεωργιάδης: «Η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι αποκρουστικό να λένε ότι δέρνω τη γυναίκα μου, η λάσπη δούλεψε πολύ»

Για άλλη μία φορά συνειδητοποίησα πόσο εύκολη είναι στην εποχή μας η ανθρωποφαγία, υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης

Διαβάστε το στο

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι πολιτικοί μου αντίπαλοι «τρένταραν» ότι δέρνω τη γυναίκα μου - Η ιδέα είναι αποκρουστική

Όπως σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, όλα ξεκίνησαν από το δημοσίευμα ενός site που αργότερα πήρε διαστάσεις στο twitter

Διαβάστε το στο

Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε για όλα στη Ναταλία Γερμανού

Διαβάστε το στο

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι πολιτικοί μου αντίπαλοι «τρένταραν» ότι δέρνω τη γυναίκα μου

Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε για όλα σε τηλεοπτική εκπομπή.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αδωνις Γεωργιάδης: Η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στην Ναταλία Γερμανού. Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου. «Αυτό ξεκίνησε από ένα παρακμιακό σάιτ. Μου το έστειλαν από το Γραφείο Τύπου κι ήμουν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη εκείνη την ώρα. Το είδα και δεν έδωσα την παραμικρή σημασία γιατί ήταν από ένα σάιτ τόσο ασήμαντο κι ένα θέμα τόσο εξωφρενικό. Τις επόμενες δύο ημέρες ήταν πρώτο trend στο Twitter, κυρίως από τους πολιτικούς μου αντιπάλους, που όχι μόνο υιοθέτησαν το δημοσίευμα αλλά το φούσκωσαν με διάφορους τρόπους» α

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αδωνις Γεωργιάδης: Είναι αποκρουστικό να λένε ότι δέρνω τη γυναίκα μου – Ολα τα ξεκίνησε ένα παρακμιακό site

Συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού παραχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, όπου -μεταξύ άλλων- τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που είχαν βγει πριν λίγο καιρό και ισχυρίζονταν ότι ξυλοκοπεί τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου. «Ολο αυτό ξεκίνησε από ένα παρακμιακό σάιτ. Μου το έστειλαν από το Γραφείο Τύπου και ήμουν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με […] Το άρθρο Αδωνις Γεωργιάδης: Είναι αποκρουστικό να λένε ότι δέρνω τη γυναίκα μου – Ολα τα ξεκίνησε ένα παρακμιακό site εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Άδωνις Γεωργιάδης για Ευγενία Μανωλίδου: «Η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική»

Για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στην Ναταλία Γερμανού.Για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στην Ναταλία Γερμανού.«Αυτό ξεκίνησε από ένα παρακμιακό σάιτ. Μου το έστειλαν από το Γραφείο Τύπου κι ήμουν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη εκείνη την ώρα. Το είδα και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι αποκρουστικό να λένε για μένα ότι δέρνω τη γυναίκα μου, η λάσπη δούλεψε πολύ»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30/10 στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha To άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι αποκρουστικό να λένε για μένα ότι δέρνω τη γυναίκα μου, η λάσπη δούλεψε πολύ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γεωργιάδης: «Είναι αποκρουστικό να λένε ότι δέρνω τη γυναίκα μου, η λάσπη στο Twitter δούλεψε πολύ»

Στις επιθέσεις που έχει δεχθεί μέσω του twitter αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Γεωργιάδης: "Είναι αποκρουστικό να λένε ότι δέρνω τη γυναίκα μου"

"Η λάσπη στο Twitter δούλεψε πολύ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην Ναταλία Γερμανού την Κυριακή στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο πολιτικός δήλωσε ότι «Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους και δεν είναι καλό να αρέσουμε!». Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε επίσης για όσους τον αποκαλούν ακροδεξιό και απάντησε σχετικά με τρα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι βιαιοπράγησε εναντίον […] The post Άδωνις Γεωργιάδης: «Η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο