Γιάννης Σμαραγδής: «Δεν ξέρω τον Γιώργο Καπουτζίδη»

17:00 - 30/10/2022

Ο Γιάννης Σμαραγδής έδωσε συνέντευξη στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου. Ο σκηνοθέτης ξεκαθάρισε ότι στην ταινία Καποδίστριας που […] The post Γιάννης Σμαραγδής: «Δεν ξέρω τον Γιώργο Καπουτζίδη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Σμαραγδής διευκρινίζει για τη δήλωση: «Δεν ξέρω τον Καπουτζίδη»

Ο Γιάννης Σμαραγδής ξεκαθάρισε τη θέση του

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γιάννης Σμαραγδής: Δεν ξέρω τον Γιώργο Καπουτζίδη

Ο Γιάννης Σμαραγδής έδωσε συνέντευξη στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου. Ο σκηνοθέτης ξεκαθάρισε ότι στην ταινία Καποδίστριας που ετοιμάζει, θα είναι καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας και απάντησε για το ποιους Έλληνες δημιουργούς ξεχωρίζει. «Ο κινηματογράφος έχει μια διαφορά από την τηλεόραση κι από την καλή τηλεόραση. Υπάρχει καλή τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή αυτό που κάνει ο Παπακαλιάτης. Ο Λάνθιμος ήταν μαθητής μου. Είναι εντελώς στην άλλη όχθη τα πράγματα που κάνει, αλλά τα κάνει καλά» είπε αρχικά ο Γιάννης Σμαραγδής. Σε ερώτηση για το αν έχει δει τηλεοπτικές δουλειές που έχει κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε: «Δεν τον ξέρω» ενώ στη συνέχεια δήλωσε και πως δεν έχει δει την ταινία της

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Σμαραγδής: «Δεν ξέρω τον Γιώργο Καπουτζίδη»

Συνέντευξη στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου έδωσε ο Γιάννης Σμαραγδής και μίλησε για όλους και για όλα.Συνέντευξη στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου έδωσε ο Γιάννης Σμαραγδής και μίλησε για όλους και για όλα.«Ο κινηματογράφος έχει μια διαφορά από την τηλεόραση κι από την καλή τηλεόραση. Υπάρχει καλή τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή αυτό που κάνει ο Παπακαλιάτης. Ο Λάνθιμος ήταν μαθητής μου. Είναι εντελώς στην άλλη όχθη τα πράγματα που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Σμαραγδής: Δεν τον ξέρω τον Καπουτζίδη - Υπάρχει και "καλή" τηλεόραση

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην "καλή" τηλεόραση και όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Καπουτζίδη, απάντησε πως δεν τον γνωρίζει.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο