Στα Δερβενοχώρια ψάχνουν ίχνη του Μάριου Παπαγεωργίου – Βρέθηκαν οστά σε σπήλαιο

12:52 - 31/10/2022

Εξελίξεις φαίνεται πως έρχονται στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.  Δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, αναφέρει πως τα οστά που βρέθηκαν σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια την Τετάρτη (26.10) ενδέχεται να ανήκουν στον άτυχο Μάριο Παπαγεωργίου, που τον Αύγουστο του 2012 έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονίας από συμμορία με ... Περισσότερα To άρθρο Στα Δερβενοχώρια ψάχνουν ίχνη του Μάριου Παπαγεωργίου – Βρέθηκαν οστά σε σπήλαιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στα Δερβενοχώρια: Ανήκουν στο Μάριο Παπαγεωργίου που εξαφανίστηκε 10 χρόνια πριν;

Πώς θα εξακριβωθεί;

Διαβάστε το στο in.gr

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στα Δερβενοχώρια: Ανήκουν στο Μάριο Παπαγεωργίου που εξαφανίστηκε 10 χρόνια πριν;

Ήταν Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012, όταν ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου, φεύγει από το Διακοπτό Αχαΐας όπου βρισκόταν για διακοπές με τη μητέρα του για την Αθήνα.

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποκλείει να ξεκινήσει πόλεμος στη Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο ξέρει ακριβώς τι θέλω»

Ματίας Λεσόρ: «Δεν ξέρω πότε, αλλά θα επιστρέψω σαν γ@μ@μ@ν@ς σκύλος»

Φωτείνη Πελούζο: Η πρωταγωνίστρια της «Μεγάλης χίμαιρας» αποκαλύπτεται – «Μιλάμε πολύ ελληνικά στο σπίτι»

Πρωτοβουλία του ΥΠΑΑΤ για γεωργούς που δεν έλαβαν την βασική ενίσχυση λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο

Παύλος Σταματόπουλος: Έφτασα 130 κιλά, είχα συναισθηματική υπερφαγία, που συνέπεσε με την απώλεια της μητέρας μου

Μάρκο Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αναγκάσουν Ρωσία και Ουκρανία να υπογράψουν ειρήνη