Μαντόνα: «Ωχ Θεέ μου γιατί το έκανες αυτό;» – Η στιγμή που η pop star βλέπει το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και παθαίνει σοκ [βίντεο]
13:26 - 31/10/2022
Μαντόνα: Η Μαντόνα δημοσίευσε βίντεο στο TikTok και ακούγεται να λέει «Ω Θεέ μου, γιατί το έκανες αυτό;», αναφερόμενη στην εικόνα του προσώπου της, το οποίο φαίνεται πολύ πρησμένο, ενώ έχει και κάποια κόκκινα σημάδια που μοιάζουν με πανάδες. Η Μαντόνα αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της χωρίς make up και φίλτρα, μετά τα αρνητικά σχόλια που έχει […]
Το άρθρο Μαντόνα: «Ωχ Θεέ μου γιατί το έκανες αυτό;» – Η στιγμή που η pop star βλέπει το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και παθαίνει σοκ [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Madonna: “Ω Θεέ μου γιατί το έκανες αυτό;”- Η 64χρονη pop star έπαθε σοκ όταν είδε το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ
Η Madonna αποφάσισε να δείξει στους θαυμαστές της το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα, μακιγιάζ και περιττές προσθήκες. Η 64χρονη pop star προχώρησε σε αυτή την κίνηση μετά τις έντονες κριτικές και τα αρνητικά σχόλια για τα φίλτρα που χρησιμοποιεί στα social media που παραμορφώνουν την εικόνα. Έτσι, λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό […]
The post Madonna: “Ω Θεέ μου γιατί το έκανες αυτό;”- Η 64χρονη pop star έπαθε σοκ όταν είδε το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr