Μαντόνα: «Ωχ Θεέ μου γιατί το έκανες αυτό;» – Η στιγμή που η pop star βλέπει το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και παθαίνει σοκ [βίντεο]

13:26 - 31/10/2022

Μαντόνα: Η Μαντόνα δημοσίευσε βίντεο στο TikTok και ακούγεται να λέει «Ω Θεέ μου, γιατί το έκανες αυτό;», αναφερόμενη στην εικόνα του προσώπου της, το οποίο φαίνεται πολύ πρησμένο, ενώ έχει και κάποια κόκκινα σημάδια που μοιάζουν με πανάδες. Η Μαντόνα αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της χωρίς make up και φίλτρα, μετά τα αρνητικά σχόλια που έχει […] Το άρθρο Μαντόνα: «Ωχ Θεέ μου γιατί το έκανες αυτό;» – Η στιγμή που η pop star βλέπει το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και παθαίνει σοκ [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Madonna: “Ω Θεέ μου γιατί το έκανες αυτό;”- Η 64χρονη pop star έπαθε σοκ όταν είδε το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ

Η Madonna αποφάσισε να δείξει στους θαυμαστές της το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα, μακιγιάζ και περιττές προσθήκες. Η 64χρονη pop star προχώρησε σε αυτή την κίνηση μετά τις έντονες κριτικές και τα αρνητικά σχόλια για τα φίλτρα που χρησιμοποιεί στα social media που παραμορφώνουν την εικόνα. Έτσι, λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό […] The post Madonna: “Ω Θεέ μου γιατί το έκανες αυτό;”- Η 64χρονη pop star έπαθε σοκ όταν είδε το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]