Μιμή Ντενίση: «Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν»

15:14 - 31/10/2022

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» ήταν σήμερα η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Μιμή Ντενίση: «Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού 

Διαβάστε το στο

Μιμή Ντενίση: «Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη είδα πράγματα που με φόβισαν αλλά…»

Αποκαλύψεις για την «εθνική σταρ»

Διαβάστε το στο

Αποκαλύψεις για την «εθνική σταρ»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μιμή Ντενίση: Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν και που μου έκαναν καλό μετά

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη τη Δευτέρα (31/10) η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην περίοδο που έπαιζε στο θέατρο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν και που μου έκαναν καλό μετά. Είδα μια εξαιρετική ηθοποιό που τη θαύμαζα στις πρόβες πάρα πολύ, είχε απίστευτο χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και όταν μπήκε το κοινό, μαζεύτηκε κι έκανε κάτι άλλο. Το έργο δεν είχε τρομακτική επιτυχία, ήταν και ο μεγάλος σεισμός τότε, το 81», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση. Η Μιμή Ντενίση είπε στη συνέχεια: «Αυτό που έβλεπα, ότι φοβόταν μήπως αλλάξει την εικόνα της και δεν τη θέλει το κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε μία συνέντευξη και μίλησε τόσο για την καριέρα της, όσο και για την συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε τόσο για την καριέρα της, όσο και για την συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε τόσο για την καριέρα της, όσο και για την συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε σε όλα όσα τη φόβισαν παρακολουθώντας την πορεία της εθνικής σταρ. «Νομίζω ότι είδα κάποια πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Για όσα έμαθα δίπλα στην πρώτη της “δασκάλα”, Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και όσα τη φόβισαν σε To άρθρο Μιμή Ντενίση: «Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μιμή Ντενίση: «Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν και έμειναν για πάντα στο μυαλό μου»

Για την εμπειρία της με την εκλιπούσα σταρ μίλησε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο news.gr

Μιμή Ντενίση: Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν

Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ ¨Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. “Νομίζω ότι είδα κάποια πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν και που μετέπειτα μου έκαναν καλό. Είδα μια εξαιρετική ηθοποιό που τη θαύμαζα στις πρόβες πάρα πολύ, με […] The post Μιμή Ντενίση: Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε μία συνέντευξη και μίλησε τόσο για την καριέρα της, όσο και για την συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε σε όλα όσα τη φόβισαν παρακολουθώντας την πορεία της εθνικής σταρ.«Νομίζω ότι είδα κάποια πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Για την πρώτη της «δασκάλα», την Αλίκη Βουγιουκλάκη, και όσα έμαθε δίπλα της μίλησε η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που έπαιζε στο θέατρο με την «εθνική σταρ». «Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν αλλά που μου έκαναν καλό […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο