Επίθεση με καυστικό υγρό: «Ήμουν σε άμυνα & έριξα το υγρό, δε θα γλίτωνα», λέει η 38χρονη μέσα από την φυλακή (βίντεο)

17:52 - 31/10/2022

Με το MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο επικοινώνησε η 38χρονη από την Κρήτη, η οποία έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύντροφό της και βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές της Νεάπολης. Η 38χρονη γυναίκα μίλησε ζωντανά στο Live News υπογραμμίζοντας ότι αν η άλλη πλευρά επιθυμούσε να έχει πάρει διαζύγιο θα μπορούσε να πάει σε αντιδικία. «Δεν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Ήμουν σε απόλυτη άμυνα, δε θα γλίτωνα» λέει η 38χρονη

Για τα όσα ζούσε στο πλευρό του 36χρονου συζύγου της και το λόγο που δεν είχε απευθυνθεί στην αστυνομία μίλησε η 38χρονη γυναίκα.

Διαβάστε το στο tovima

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Με περιγράφετε λες και είμαι το τέρας του Λοχ Νες» – Τι λέει η 38χρονη μέσα από τις φυλακές

Η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγο της, μίλησε για το περιστατικό μέσα από τις φυλακές και υποστήριξε ότι βρίσκονταν σε «αυτοάμυνα», ενώ χαρακτήρισε ως «τέρατα» όσα ακούγονται, ιδιαίτερα για το πρόσωπο της. «Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιτρέπω να παίζει η φωνή μου στα Μέσα. Οποιοσδήποτε άλλος παίζει τη φωνή μου, θα μηνυθεί. Είναι η πρώτη φορά που επιλέγω να ακουστεί η φωνή μου και δεν επιλέγω τυχαία. Δεν θα κάνουμε εδώ το δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Tlive». Παράλληλα, δήλωσε πως «είμαι συντετριμμένη για όλο αυτό κι εύχομαι η πορεία της υγείας αυτού του ανθρώπου να εξελιχθεί και να πάνε όλα καλά. Λυπάμαι βαθιά, ακούγονται τέρατα, πράγματα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Με περιγράφετε λες και είμαι το τέρας του Λοχ Νες» – Τι λέει η 38χρονη μέσα από τη φυλακή

«Προφανώς δεν δικαιολογείται η πράξη μου με λογική. Φυσικά ένας άνθρωπος δεν πρέπει να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Ήμουν σε απόλυτη άμυνα, δε θα γλίτωνα» λέει η 38χρονη

Να δικαιολογήσει την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον του εν διαστάσει συζύγου της, προσπάθησε η 38χρονη γυναίκα, ισχυριζόμενη ότι συνέχιζε τις συναντήσεις μαζί του καθώς ήλπιζε ότι θα αλλάξει συμπεριφορά. Όπως ανέφερε η γυναίκα –που έχει προφυλακιστεί– μιλώντας στο Live News, την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε άμυνα, ενώ σημείωσε πως δεν θα έκανε ποτέ […]

Διαβάστε το στο dete.gr

«Ήμουν σε άμυνα και έριξα το υγρό, δε θα γλίτωνα» – Η 38χρονη στο LIVE NEWS (βίντεο)

Με το MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο επικοινώνησε η 38χρονη από την Κρήτη, η οποία έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύντροφό της και βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές της Νεάπολης. Η 38χρονη γυναίκα μίλησε ζωντανά στο Live News υπογραμμίζοντας ότι αν η άλλη πλευρά επιθυμούσε να έχει πάρει διαζύγιο θα μπορούσε να πάει σε αντιδικία. «Δεν […] Το άρθρο «Ήμουν σε άμυνα και έριξα το υγρό, δε θα γλίτωνα» – Η 38χρονη στο LIVE NEWS (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”