Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»

17:52 - 31/10/2022

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και με τις εξομολογήσεις έκανε αρκετές φορές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της ηθοποιού

Διαβάστε το στο

Σοφία Βογιατζάκη: Έμαθα στα 30 τόσο μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο

“Πηγαίνουμε, λοιπόν, και ρωτάω «Πού πάμε»; Μου λένε «Πελοπόννησο». Λέω «Τι δουλειά έχουμε στην Πελοπόννησο»; Μου λένε «Μα, δεν παίζουμε Πάτρα»;” ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη. Την Σοφία Βογιατζάκη υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η ηθοποιός διηγήθηκε αρκετά ξεκαρδιστικά περιστατικά, που πολλές φορές έκαναν τους παρουσιαστές να βάλουν τα γέλια. Αρχικά, η Σοφία ... Περισσότερα To άρθρο Σοφία Βογιατζάκη: Έμαθα στα 30 τόσο μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

«Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη, πώς είναι η Κρήτη;», αποκάλυψε

Διαβάστε το στο

Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο, το έμαθα στα 30» (vid)

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως νόμιζε ότι η Πάτρα ήταν αυτόνομη.

Διαβάστε το στο

«Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»: Απίστευτη δήλωση από γνωστή ηθοποιό

«Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη, πώς είναι η Κρήτη;», αποκάλυψε

Διαβάστε το στο tanea.gr

«Παιδιά η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο; Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη, πώς είναι η Κρήτη;», είπε η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Σοφία Βογιατζάκη εξομολογείται: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και με τις εξομολογήσεις έκανε αρκετές φορές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, αλλά και να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε στο μεσημέρι της Δευτέρας 31/10 η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή To άρθρο Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο» – «Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη, όπως η Κρήτη»

«Στα τρένα δεν μπαίνω γιατί όταν περνούν κάτω από τα τούνελ παραλύω»

Διαβάστε το στο news.gr

Σοφία Βογιατζάκη: «Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη, πώς είναι η Κρήτη; Έμαθα στα 30 τόσο μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Σοφία Βογιατζάκη: Έμαθα στα 30 μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο

H Σοφία Βογιατζάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το μεσημέρι της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός έκανε τους παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο να σκάσουν στα γέλια αρκετές φορές με τις ξεκαρδιστικές ιστορίες που τους διηγήθηκε. Εκεί που η Σοφία Βογιατζάκη ξεπέρασε τον… εαυτό της ήταν όταν αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια δεν γνώριζε […] The post Σοφία Βογιατζάκη: Έμαθα στα 30 μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Σοφία Βογιατζάκη: Παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η ηθοποιός διηγήθηκε πολλές ιστορίες από τη ζωή της και μίλησε για το αίσθημα ντροπής που κατέκλεσε τα νεανικά της χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην ασφάλεια που της δημιουργεί η σκηνή.«Όταν έλεγα ότι θα γίνω ηθοποιός γελάγανε, γιατί […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Σοφία Βογιατζάκη: "Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο"

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σοφία Βογιατζάκη: «Έμαθα στα 30 και ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και έκανε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Η ηθοποιός διηγήθηκε πολλές ξεκαρδιστικές ιστορίες της. Αρχικά, περιέγραψε πώς ένα βράδυ δεν έβρισκε πού είναι το σπίτι της. «Είμαι με ένα φίλο που έχουμε βγει και με γυρίζει σπίτι. Φτάνουμε και μου λέει […] The post Σοφία Βογιατζάκη: «Έμαθα στα 30 και ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο