Χάρης Ασημακόπουλος: «Δεν χτύπησε σχεδόν καθόλου το τηλέφωνο, έφτασα στην κατάθλιψη»
02:06 - 01/11/2022
Ο Χάρης Ασημακόπουλος φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις προτάσεις που δεν ήρθαν […]
The post Χάρης Ασημακόπουλος: «Δεν χτύπησε σχεδόν καθόλου το τηλέφωνο, έφτασα στην κατάθλιψη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Ασημακόπουλος: «Δεν χτύπησε σχεδόν καθόλου το τηλέφωνο, έφτασα στην κατάθλιψη»
Ο Χάρης Ασημακόπουλος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας...
Διαβάστε το στο ZouglaΣυγκλονίζει πασίγνωστος ηθοποιός: «Δεν χτύπησε σχεδόν καθόλου το τηλέφωνο, έφτασα στην κατάθλιψη»
«Συνέβησαν διάφορα και μία που με ξέχασαν και μία που τους ξέχασα»
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει πασίγνωστος ηθοποιός: «Δεν χτύπησε σχεδόν καθόλου το τηλέφωνο, έφτασα στην κατάθλιψη»
«Συνέβησαν διάφορα και μία που με ξέχασαν και μία που τους ξέχασα»
Διαβάστε το στο tanea.grΧάρης Ασημακόπουλος: Μετά την «Πολυκατοικία» δεν χτύπησε σχεδόν καθόλου το τηλέφωνο, έφτασα στην κατάθλιψη
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2Night Show» της Δευτέρας (31/10), τον Χάρη Ασημακόπουλο. Πού βρισκόταν ο αγαπημένος ηθοποιός για 13 ολόκληρα χρόνια, μετά την τελευταία του εμφάνιση στην «Πολυκατοικία»; Πώς αντιμετώπισε την κατάθλιψη που του χτύπησε την πόρτα, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που οδήγησαν σε ένα ψυχοσωματικό πρόβλημα.; Η κατάθλιψη «Μετά την “Πολυκατοικία”, η οποία τελείωσε το 2011 που ήταν σε δύσκολη περίοδο, το δικό μου το τηλέφωνο δεν χτύπησε για δουλειά. Ήταν την περίοδο που είχαμε την πρώτη βαριά κρίση δεν θυμάμαι αν γίνονταν πράγματα, αλλά το δικό μου τηλέφωνο δεν χτύπησε καθόλου σχεδόν. Αν χτύπησε, ήταν κάτι που δεν μου άρεσε ή επανάληψη κάπω
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧάρης Ασημακόπουλος: «Δεν χτύπησε σχεδόν καθόλου το τηλέφωνο, έφτασα στην κατάθλιψη»
Ο Χάρης Ασημακόπουλος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε γιατί δεν τον είδαμε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧάρης Ασημακόπουλος: «Έφτασα στην κατάθλιψη, δεν χτύπησε σχεδόν καθόλου το τηλέφωνο»
Για την κατάθλιψη που πέρασε αλλά και για τις προτάσεις οι οποίες δεν ήρθαν, μίλησε ο Χάρης Ασημακόπουλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Για την κατάθλιψη που πέρασε αλλά και για τις προτάσεις οι οποίες δεν ήρθαν, μίλησε ο Χάρης Ασημακόπουλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.«Ήμουν σπίτι μου. Δεν χτύπησε το τηλέφωνο για δουλειά. Μετά την Πολυκατοικία, η οποία τελείωσε το 2011 που ξεκίνησε η βαριά κρίση, δεν θυμάμαι αν γίνονταν πράγματα, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Χάρης Ασημακόπουλος εξομολογείται: Δεν χτύπησε σχεδόν καθόλου το τηλέφωνο... Πώς έφτασα στην κατάθλιψη - ΒΙΝΤΕΟ
Ο Χάρης Ασημακόπουλος φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις προτάσεις που δεν ήρθαν μετά την επιτυχία της Πολυκατοικίας και την κατάθλιψη που πέρασε.
Διαβάστε το στο real.grΧάρης Ασημακόπουλος: "Δεν χτύπησε σχεδόν καθόλου το τηλέφωνο, έφτασα στην κατάθλιψη"
"Συνέβησαν διάφορα και μία που με ξέχασαν και μία που τους ξέχασα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr