Δανάη Μπάρκα: Ο καλεσμένος που έκοψε από την εκπομπή της – «Δεν έχω ταραχτεί ξανά έτσι»
12:40 - 01/11/2022
Για τον μοναδικό καλεσμένο που έχει κόψει από την εκπομπή της μίλησε σήμερα η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του «Πάμε […]
The post Δανάη Μπάρκα: Ο καλεσμένος που έκοψε από την εκπομπή της – «Δεν έχω ταραχτεί ξανά έτσι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μπάρκα: Αυτόν τον καλεσμένο έκοψε από την εκπομπή της – «Δεν έχω ταραχτεί ξανά έτσι»
Ποιος είναι;
Διαβάστε το στο Δανάη Μπάρκα: O λόγος που έκοψε καλεσμένο από την εκπομπή της
Η Δανάη Μπάρκα τόνισε χαρακτηριστικά πως ποτέ δεν είχε ξαναταραχτεί έτσι και αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να κόψει έναν καλεσμένο και να μην…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔανάη Μπάρκα: Ο ένας και μοναδικός καλεσμένος που έχει «κόψει» από την εκπομπή της – «Ποτέ δεν έχω ξαναταραχτεί έτσι»
Τον έναν και μοναδικό καλεσμένο που έχει αρνηθεί να φιλοξενήσει στην εκπομπή της θυμήθηκε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (01/11) και όπως τόνισε, ποτέ ξανά δεν είχε ταραχτεί έτσι. «Είναι πολύ αμήχανο να πρέπει να πεις όχι για έναν άνθρωπο. Αν θυμάσαι, την πρώτη μας χρονιά, φυσικά και δεν θα αναφερθώ σε όνομα, είχε υπάρξει μια περίπτωση και ήταν η πρώτη φορά που είχα διαφωνήσει με τους ανθρώπους της εκπομπής που τον ήθελαν σώνει και ντε. Είχαν μια ιδέα και το είχαν πει χωρίς να το ξέρουμε εμείς ότι θα έρθει ο τάδε άνθρωπος καλεσμένος. Τότε η πρώτη φορά και η τελευταία, ποτέ δεν έχω ξαναταραχτεί έτσι, που είπα “παιδιά, τι θα πούμε εμείς με αυτόν τον άνθρωπο; Θα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔανάη Μπάρκα: Γιατί έκοψε καλεσμένο από την εκπομπή της
H Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό όπου αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να κόψει έναν καλεσμένο και να μην τον δεχτεί στο πλατό. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως ποτέ δεν είχε ξαναταραχτεί έτσι.«Είναι πολύ αμήχανο να πρέπει να πεις όχι για έναν άνθρωπο. Αν θυμάσαι, την πρώτη μας χρονιά, φυσικά και δεν θα αναφερθώ […]
Διαβάστε το στο dete.gr