Μπακογιάννης στον Χατζηνικολάου για το «είμαι βαμμένος Ολυμπιακός»: «Κανείς δεν είναι τέλειος»

15:52 - 01/11/2022

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε στον δήμαρχο Αθηναίων πως είναι «βαμμένος» Ολυμπιακός.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακογιάννης στον Χατζηνικολάου για το «είμαι βαμμένος Ολυμπιακός»: «Κανείς δεν είναι τέλειος»

Συνέντευξη στον «REAL FM» και τον Νίκο Χατζηνικολάου παραχώρησε ο Κώστας Μπακογιάννης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού που αναμένεται να χτιστεί στον Βοτανικό.Συνέντευξη στον «REAL FM» και τον Νίκο Χατζηνικολάου παραχώρησε ο Κώστας Μπακογιάννης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού που αναμένεται να χτιστεί στον Βοτανικό.Εκείνης της αναφοράς ακολούθησε ένας άκρως ποδοσφαιρικός διάλογος με πολύ χιούμορ ανάμεσα στον Δήμαρχο Αθηναίων και τον δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε για το γήπεδο στον Βοτανικό: «Το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

"Κόντρα" Χατζηνικολάου - Μπακογιάννη: Είμαι βαμμένος Ολυμπιακός - Κανείς δεν είναι τέλειος, έχετε χρόνο μπροστά σας...

Νίκος Χατζηνικολάου και Κώστας Μπακογιάννης έκαναν αναφορά στις ομάδες τους, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, σε συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων στον Real FM.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Μπάγερν: Γιατί απέλυσε τον Χέρμπερτ

Βόλος - Παναιτωλικός: Σημαντικές ευκαιρίες έχασαν οι Αγρινιώτες

Premier League: Ο Χάαλαντ έστειλε τη Σίτι στην κορυφή, «άσφαιρες» Μπράιτον και Σάντερλαντ

Βαμβάκι: Τέλος ή μια νέα Αρχή; Η ώρα της αλήθειας για τον «λευκό χρυσό»

Ξεσπά ο Γιαννόπουλος για την επίθεση Παππά: «Ήρθε το πρωί και έλεγε "όλα καλά;"»

Ο Ολυμπιακός και ο Ιωνικός Ν.Φ. πέρασαν στο Final 4 του Κυπέλλου ανδρών