Δανάη Μπάρκα: «Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι διαφορετική κάθε 5 ώρες» – Το μακροσκελές μήνυμα και τα δάκρυα
19:40 - 01/11/2022
Η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια άκρως προσωπική εξομολόγηση μέσα από τα social media, με αφορμή
To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι διαφορετική κάθε 5 ώρες» – Το μακροσκελές μήνυμα και τα δάκρυα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπάρκα: «Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι διαφορετική κάθε 5 ώρες» – Το μακροσκελές μήνυμα και τα δάκρυα
Τι συνέβη;
Διαβάστε το στο Δανάη Μπάρκα: «Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι διαφορετική κάθε 5 ώρες»
H Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε μερικές από τις σκέψεις της μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» ανέβασε μια φωτογραφία όπου ποζάρει με τον Αντρέα Γεωργίου και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και αναφέρει: «1/11/22. 12:05 το βράδυ. Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι διαφορετική κάθε 5 ώρες. Μια πάνω, […]
The post Δανάη Μπάρκα: «Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι διαφορετική κάθε 5 ώρες» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr