Νάνα Μούσχουρη: «Έχω δεχθεί αποδοκιμασία, σκέφτομαι να γυρίσω μόνιμα στην Ελλάδα»

10:10 - 02/11/2022

Σε μία ιδιαίτερη τελετή η Νάνα Μούσχουρη ανακηρύχθηκε επίτιμη δημότης Βάρης, Βούλας-Βουλιαγμένης, ενώ της απονεμήθηκε και το χρυσό μετάλλιο της […] The post Νάνα Μούσχουρη: «Έχω δεχθεί αποδοκιμασία, σκέφτομαι να γυρίσω μόνιμα στην Ελλάδα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νάνα Μούσχουρη: Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ελλάδα

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα μίλησε η Νανά Μούσχουρη στις κάμερες.Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα μίλησε η Νανά Μούσχουρη στις κάμερες.Η σπουδαία ερμηνεύτρια ανακηρύχθηκε επίτημη δημότης Βάρης, Βούλας – Βουλιαγμένης και της απονεμήθηκε επίσης, το χρυσό μετάλλιο της πόλης ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης της προσφοράς της στη μουσική. Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών τη συνάντησαν στην εκδήλωση κι εκείνη δεν δίστασε να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νανά Μούσχουρη: «Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να επιστρέψω μόνιμα στην Ελλάδα»

Επίτιμη δημότης του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης ανακηρύχθηκε χθες η σπουδαία ερμηνεύτρια Νανά Μούσχουρη ενώ της To άρθρο Νανά Μούσχουρη: «Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να επιστρέψω μόνιμα στην Ελλάδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νάνα Μούσχουρη: "Έχω δεχθεί αποδοκιμασία, σκέφτομαι να γυρίσω μόνιμα στην Ελλάδα"

"Οι αποτυχίες είναι μέρος της ζωής"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο