Λύγισε η Δέσποινα Μοιραράκη στον Λιάγκα: «Πονάω πάρα πολύ, υποφέρω βαθιά μέσα μου»
12:30 - 02/11/2022
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Δέσποινα Μοιραράκη. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια συγκινημένη μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την […]
The post Λύγισε η Δέσποινα Μοιραράκη στον Λιάγκα: «Πονάω πάρα πολύ, υποφέρω βαθιά μέσα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της: «Πονάω πάρα πολύ, υποφέρω βαθιά μέσα μου»
Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν σήμερα η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία συγκινημένη μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την απώλεια του συζύγου της.
«Ήταν επιθυμία...
Διαβάστε το στο govastileto.grΛύγισε η Δέσποινα Μοιραράκη στον Λιάγκα: «Πονάω πάρα πολύ, υποφέρω βαθιά μέσα μου, θέλω να το σεβαστείς»
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Δέσποινα Μοιραράκη. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια συγκινημένη μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την απώλεια του συζύγου της.Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Δέσποινα Μοιραράκη. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια συγκινημένη μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την απώλεια του συζύγου της.«Ήταν επιθυμία του Γιάννη να μη μάθει κανείς τίποτα για την υγεία του. Πονάω πάρα πολύ για αυτό το θέμα, υποφέρω βαθιά μέσα μου, δεν νιώθω ακόμα έτοιμη, στο λέω και συγκινούμαι, […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr