Γιάννης Μάρκου: «Ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο και βρήκε εμένα» – Πρώτες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο

16:56 - 02/11/2022

Ο 26χρονος, ο οποίος θα απολογηθεί την Πέμπτη,  αρνείται την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας . Ο επιχειρηματίας  μέσα από το νοσοκομείο, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έχουν συμβεί

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Μάρκου: «Με μαχαίρωσε επειδή του είπα…» – Οι πρώτες δηλώσεις του επιχειρηματία από το νοσοκομείο

Συγκλονίζει μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, ο οποίος μιλά για πρώτη φορά μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε. Ο επιχειρηματίας μιλώντας μέσα από το νοσοκομείο, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έχουν συμβεί. Παράλληλα, την Πέμπτη απολογείται ο 26χρονος δράστης ο οποίος αρνείται την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Γιάννης Μάρκου: Ηθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη τη μέρα και βρήκε εμένα

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι καλύτερα, αλλά υπάρχουν θέματα τα οποία θέλουν φυσικοθεραπεία.  Έχουν προκληθεί βλάβες σοβαρές και ελπίζω να λυθούν… Ελπίζω! Θα το δείξει ο χρόνος… Ψυχολογικά είμαι αρκετά καλά, γιατί αν σε πάρει από κάτω, μετά τελείωσε… δεν μπορείς να το υποστηρίξεις.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Ρέντης: Συναγερμός από φωτιά σε αποθήκες εργοστασίου

Εξινχιάστηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ (Βίντεο)

Έλεγχος της ΑΑΔΕ στο Συλλόγο Θυμάτων Τεμπών – Η αντίδραση Καρυστιανού

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: Εύκολη νίκη για τον Δικέφαλο στην Τούμπα

Νίκος Λαζαρίδης: Έφυγε από τη ζωή ο πρωτοπόρος οινοποιός

Ισπανία: Πολύ βαριά ήττα για τους σοσιαλιστές σε περιφερειακές εκλογές