Σάρον Στόουν: Διεγνώσθη με νέο όγκο, υπεβλήθη σε επέμβαση

18:06 - 02/11/2022

Έκκληση στις γυναίκες να «παίρνουν πάντα μια δεύτερη γνώμη» από τους γιατρούς, έκανε η Σάρον Στόουν, κάνοντας γνωστό ταυτόχρονα ότι διεγνώσθη με έναν «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο». Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε χθες μέσω των λογαριασμών της στα social media πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλιστα έκανε γνωστό ότι η αρχική διάγνωση για το πρόβλημά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Σάρον Στόουν διαγνώστηκε με νέο όγκο – «Ζητήστε δεύτερη γνώμη, μπορεί να σας σώσει τη ζωή»

Η Σάρον Στόουν διαγνώστηκε με νέο όγκο, μετά τη δεύτερη γνώμη που ζήτησε από γιατρό, καθώς η πρώτη διάγνωση ήταν λανθασμένη με αποτέλεσμα να της δώσουν και λάθος θεραπεία. Τώρα, η ίδια προτρέπει όλες τις γυναίκες να ζητούν πάντα δεύτερη ιατρική γνώμη. Ειδικότερα, η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι οι γιατροί της βρήκαν έναν «μεγάλο ινομυωματώδη ... Περισσότερα To άρθρο Η Σάρον Στόουν διαγνώστηκε με νέο όγκο – «Ζητήστε δεύτερη γνώμη, μπορεί να σας σώσει τη ζωή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με όγκο – Τι συμβούλεψε τις γυναίκες

Η Σάρον Στόουν ανακάλυψε τον όγκο μετά από δεύτερη διάγνωση.

Διαβάστε το στο in.gr

Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με καρκίνο - Ακύρωσε το ταξίδι στην Αθήνα

Σάρον Στόουν: Δεν θα βρεθεί στην Αθήνα η διάσημη ηθοποιός καθώς διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο ο οποίος χρειάζεται…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με νέο όγκο – «Πάντα να ζητάτε δεύτερη γνώμη»

Αντιμέτωπη με νέα περιπέτεια υγείας είναι η Σάρον Στόουν και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσους την ακολουθούν στα social media. Η ηθοποιός διαγνώστηκε με νέο όγκο και υποβλήθηκε, όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter σε ένα αχρείαστο χειρουργείο ενώ συμβούλευσε τους διαδικτυακούς της φίλους να ζητάνε πάντα και δεύτερη γνώμη από γιατρούς. Η Σάρον Στόουν γνωστοποίησε μέσω Twitter ότι έχει διαγνωσθεί με ένα «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο», εξηγώντας ότι η διάγνωση που έκανε ο πρώτος γιατρός ήταν λάθος με αποτέλεσμα η ηθοποιός να υποβληθεί σε αχρείαστη χειρουργική επέμβαση. Στο ίδιο μήνυμα, η Σάρον Στόουν έκανε γνωστό πως αντί να συνέρχεται και ο πόνος που ένιωθε να υπο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με νέο όγκο – «Να ζητάτε δεύτερη γνώμη»

Αντιμέτωπη με νέα περιπέτεια υγείας είναι η Σάρον Στόουν και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσους την ακολουθούν στα social media.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με νέο όγκο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση – Το μήνυμα στις γυναίκες

Με αφορμή τη νέα περιπέτεια με την υγεία της η Σάρον Στόουν θέλησε να στείλει μέσω Twitter το δικό της μήνυμα, κυρίως στις γυναίκες, να ζητούν πάντα μια δεύτερη γνώμη από γιατρούς γιατί μπορεί να τους σώσει τη ζωή. Η Σάρον Στόουν γνωστοποίησε μέσω Twitter ότι έχει διαγνωσθεί με ένα «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο», εξηγώντας ότι […] Το άρθρο Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με νέο όγκο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση – Το μήνυμα στις γυναίκες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με νέο όγκο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση – H δημόσια έκκληση στις γυναίκες

Για δεύτερη φορά διεγνώσθη με όγκο η Σάρον Στόουν, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον To άρθρο Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με νέο όγκο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση – H δημόσια έκκληση στις γυναίκες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με νέο όγκο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση

Έκκληση στις γυναίκες να «παίρνουν πάντα μια δεύτερη γνώμη» από τους γιατρούς, έκανε η Σάρον Στόουν.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Σοκάρει η Σάρον Στόουν: Διεγνώσθη με νέο όγκο, υπεβλήθη σε επέμβαση

Έκκληση στις γυναίκες να «παίρνουν πάντα μια δεύτερη γνώμη» από τους γιατρούς, έκανε η Σάρον Στόουν, κάνοντας γνωστό ταυτόχρονα ότι διεγνώσθη με έναν «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο». Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε χθες μέσω των λογαριασμών της στα social media πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλιστα έκανε γνωστό ότι η αρχική διάγνωση για το πρόβλημά […] The post Σοκάρει η Σάρον Στόουν: Διεγνώσθη με νέο όγκο, υπεβλήθη σε επέμβαση appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με όγκο – Το μήνυμα που στέλνει

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε την Τρίτη μέσω των λογαριασμών της στα social media πως αντιμετωπίζει ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η ηθοποιός ανακοίνωσε πως διεγνώσθη με έναν «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο» και έκανε έκκληση στις γυναίκες να «παίρνουν πάντα μια δεύτερη γνώμη» από τους γιατρούς. Μέσα από ανάρτησή της στα social media, σημείωσε πως η αρχική […] The post Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με όγκο – Το μήνυμα που στέλνει appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους