«Τα παιδιά είναι μιλημένα, είναι καθαρή εκδίκηση», προκαλεί ο αδερφός του πατέρα στα Πετράλωνα που κατηγορείται για βιασμούς

18:28 - 02/11/2022

Ο αδερφός του πατέρα των παιδιών, που κατηγορείται για ομαδικούς βιασμούς, πάρτι οργίων και σεξουαλικές κακοποιήσεις, τοποθετείται για την υπόθεση στα Πετράλωνα αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά είναι μιλημένα, πολύ απλά». «Αυτή η υπόθεση είναι καθαρά θέμα του αδελφού μου και της πρώην συζύγου, το κάνει καθαρά για εκδίκηση. Έχει γίνει πια και της μόδας Το άρθρο «Τα παιδιά είναι μιλημένα, είναι καθαρή εκδίκηση», προκαλεί ο αδερφός του πατέρα στα Πετράλωνα που κατηγορείται για βιασμούς εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πετράλωνα: «Τα παιδιά είναι μιλημένα – Έχει γίνει πια της μόδας», προκαλεί ο αδερφός του πατέρα που κατηγορείται για βιασμό

Ο αδελφός του πατέρα από τα Πετράλωνα που καταγγέλθηκε ότι βίαζε τα ανήλικα παιδιά του, είτε μόνος του, είτε μαζί με άλλα άτομα σε όργια, μίλησε δημόσια και κατηγόρησε τα ανίψια του, ενώ χαρακτήρισε «μόδα» της κατηγορίες. «Τα παιδιά είναι μιλημένα, πολύ απλά», είπε στην εκπομπή «Live News», με αφορμή το γεγονός ότι έχει κατηγορηθεί και ο ίδιος, ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα ανίψια του. «Αυτή η υπόθεση είναι καθαρά θέμα του αδελφού μου και της πρώην συζύγου, το κάνει καθαρά για εκδίκηση. Έχει γίνει πια και της μόδας αυτό μου φαίνεται. Τον αδελφό μου τον έχει διαλύσει οικονομικά, τον έχει τσακίσει οικονομικά κατ’ αρχήν. Ενώ το παιδί είχε μία δουλειά, πάλευε νύχτα μέρα», είπε ακόμα. Παρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας