Κρήτη: Γονείς έκαναν μηνύσεις σε εκπαιδευτικούς για κακοποίηση μαθητών – «Έπιασε τον γιο μου απ’ τον λαιμό»

20:40 - 02/11/2022

Περιστατικά σωματικής και λεκτικής βίας από δασκάλους προς μαθητές σε Δημοτικά σχολεία στην Κρήτη καταγγέλλονται από γονείς στην αστυνομία. Η μία από τις δύο καταγγελίες κατά δασκάλων έγινε από μητέρα, 35 ετών, στο αστυνομικό τμήμα Χανίων. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 65χρονος δάσκαλος του γιου της έπιασε το 12χρονο γιο της απ’ τον λαιμό. Σύμφωνα ... Περισσότερα To άρθρο Κρήτη: Γονείς έκαναν μηνύσεις σε εκπαιδευτικούς για κακοποίηση μαθητών – «Έπιασε τον γιο μου απ’ τον λαιμό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρήτη: Γονείς έκαναν μηνύσεις σε εκπαιδευτικούς για κακοποίηση μαθητών – «Έπιασε τον γιο μου απ’ τον λαιμό»

Περιστατικά σωματικής και λεκτικής βίας από δασκάλους προς μαθητές σε Δημοτικά σχολεία στην Κρήτη καταγγέλλονται από γονείς στην αστυνομία.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: «Οι κατηγορίες για τον αγροτοσυνδικαλιστή θα πέσουν με εντυπωσιακό τρόπο» λέει η δικηγόρος του

Τζένσεν Χουάνγκ: Ο tech «προφήτης» της νέας AI εποχής

Πρεμιέρα απόψε για το ΔΕΗ Xmas West Park στο Μητροπολιτικό Πάρκο Τρίτση, με την Πέγκυ Ζήνα και τον Αναστάσιο Ράμμο

ΠΑΟΚ: Χωρίς Γιακουμάκη, Λόβρεν, Μιχαηλίδη, Πέλκα και Σάστρε κόντρα στον Ατρόμητο

Νέα Φιλαδέλφεια: Γερανοφόρο έπεσε σε κολόνα και ντελαπάρισε – Στο ένα ρεύμα η κυκλοφορία

Κρήτη: «Μου είπε ότι δεν ήταν καλά και εξαφανίστηκε» λέει ο πατέρας του 33χρονου γιατρού που αγνοείται