Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήμουν σε μία ζώνη και έμαθα από δελτίο Τύπου ότι έρχεται κάποιος άλλος»

09:32 - 03/11/2022

Η τηλεοπτική – και όχι μόνο πια – κόντρα ανάμεσα στο ζευγάρι Γκουντάρα-Κάκκαβα και Γιώργο Τσαλίκη ήταν το θέμα συζήτησης […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήμουν σε μία ζώνη και έμαθα από δελτίο Τύπου ότι έρχεται κάποιος άλλος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έμαθα από δελτίο Τύπου ότι κάποιος ήρθε στην εκπομπή»

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις της παρουσιάστριας 

Διαβάστε το στο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ήμουν σε μία ζώνη και έμαθα από δελτίο Τύπου ότι έρχεται κάποιος άλλος

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και ένα χρόνο ανάμεσα στους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα με τον Γιώργο Τσαλίκη αποτέλεσε θέμα συζήτησης το πρωί της Πέμπτης (3/11) στην εκπομπή Happy Day. Με αφορμή τα όσα ισχυρίζονται οι δυο πλευρές, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θυμήθηκε ένα περιστατικό από το παρελθόν. «Επειδή έχει τύχει και σε μένα στα 20 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο να κάνω μία ζώνη και να μάθω από ένα δελτίο Τύπου ότι ήρθε κάποιος, όταν υπάρχει μία προσωπική επαφή με έναν άνθρωπο, αυτό που περιμένεις είναι ένα τηλέφωνο. Το ότι το κανάλι δεν θα σε ενημερώσει είναι ξεκάθαρο, γιατί το κανάλι είναι επιχείρηση και κάνει τη δουλειά του» σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και πρόσθ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έμαθα από δελτίο Τύπου ότι ήρθε κάποιος στην εκπομπή»

Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show, To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έμαθα από δελτίο Τύπου ότι ήρθε κάποιος στην εκπομπή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μια αποκάλυψη: "Έμαθα από δελτίο Τύπου ότι ήρθε κάποιος στην εκπομπή"

Για ένα περιστατικό που συνέβη στην καριέρα της μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήμουν σε μία ζώνη και έμαθα από δελτίο Τύπου ότι έρχεται κάποιος άλλος»

Αποκάλυψε ένα περιστατικό με αφορμή την κόντρα Γκουντάρα-Κάκκαβα και Γιώργου Τσαλίκη

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο