Δημήτρης Πετρόπουλος: «Με το Παρά Πέντε υπέστη μια βίαιη αλλαγη στη ζωή μου»
17:58 - 03/11/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» και την δημοσιογράφο Βίκυ Αλεξανδροπούλου την […]
The post Δημήτρης Πετρόπουλος: «Με το Παρά Πέντε υπέστη μια βίαιη αλλαγη στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Πετρόπουλος: Με την επιτυχία του «Παρά Πέντε», έζησα μια βίαιη αλλαγή στη ζωή μου
Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του πριν και μετά το «Παρά Πέντε», αλλά και την επιτυχία που γνώρισε η δημοφιλής σειρά
Διαβάστε το στο Δημήτρης Πετρόπουλος: «Η επιτυχία του «Παρά Πέντε» ήταν το «χρυσό πακέτο» για να υποστώ μία βίαιη αλλαγή στη ζωή μου
Όλα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς»
Διαβάστε το στο Δημήτρης Πετρόπουλος: Όταν κάνω restart είμαι εγώ λιγότερος
Για όλα μίλησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος στην κάμερα του OPEN. Με αφορμή την παράσταση Ποντικοπαγίδα μίλησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος στην κάμερα της εκπομπής “Εμείς” εστιάζοντας τόσο στην μεγάλη επιτυχία του σίριαλ Παρά Πέντε όσο και την σημασία του restart στη ζωή του. “Από το 1999 είμαι στην εκπαίδευση και άρχισε να μου αρέσει αυτή η ... Περισσότερα
To άρθρο Δημήτρης Πετρόπουλος: Όταν κάνω restart είμαι εγώ λιγότερος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δημήτρης Πετρόπουλος: «Με το Παρά Πέντε υπέστη μια βίαιη αλλαγή στη ζωή μου»
Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που βίωσε με το σίριαλ Παρά Πέντε, την ενασχόληση του με την εκπαίδευση και την σημασία του restart στη ζωή του.
Διαβάστε το στο Δημήτρης Πετρόπουλος: Το Παρά Πέντε ήταν το χρυσό πακέτο για να υποστώ μια βίαιη αλλαγή στη ζωή μου
Στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» του Open παραχώρησε συνέντευξη την Πέμπτη (03/11) συνέντευξη ο ηθοποιός Δημήτρης Πετρόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απρόσμενα μεγάλη επιτυχία που είχε η σειρά «Παρά Πέντε» αλλά και την ενασχόληση του με την εκπαίδευση. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πετρόπουλος σημείωσε πως «από το 1999 είμαι στην εκπαίδευση και άρχισε να μου αρέσει αυτή η σχέση με τα παιδιά μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας η οποία είναι ανεκτίμητη. Η επιτυχία που είχε το Παρά Πέντε, επειδή συνέπεσε και με ένα διάστημα τεσσάρων χρόνων που ήμουν στο Εθνικό θέατρο, ήταν το χρυσό πακέτο για να υποστώ – με τη θέληση μου βέβαια – μια βίαιη αλλαγη στη ζωή μου. Γιατί η αλλαγή ήταν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Πετρόπουλος: Με την επιτυχία του «Παρά Πέντε», έζησα μια βίαιη αλλαγή στη ζωή μου
Συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην επιτυχία που γνώρισε η σειρά «Παρά Πέντε».
Συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην επιτυχία που γνώρισε η σειρά «Παρά Πέντε». Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» και αρχικά, εξήγησε πως παρά το μεγάλο του βιογραφικό, δεν ασχολήθηκε ποτέ με τίποτα εκτός από την υποκριτική. «Θα μπορούσαν όλα αυτά που έχω στο βιογραφικό μου να δείξουν ότι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔημήτρης Πετρόπουλος: Η επιτυχία του «Παρά Πέντε» έφερε μια βίαιη αλλαγή στη ζωή μου»
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να σταματήσει την εργασία του ως εκπαιδευτικός σε σχολεία
Διαβάστε το στο news.gr